writing-img

In the womb

clock-img

03.08.2005, 21:34

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Zdele je na National Geographic ta krasen film k sicer traja že pol ure, sam se splača tud šele zdej prključit. Sam v vednost, k vem, da so zadnjič nekatere spraševale.

Uživite!!!

clock-img

03.08.2005, 21:43

clock-img

MatMaj

pencil-img

208

Oprosti, ker motim. Ampak ali veš če še bo ta oddaja kda na sporedu?

clock-img

04.08.2005, 09:59

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

MatMaj, sm našla na drugem forumu, kjer je bla ena pridna in je že prej poiskala. Torej:
4.8 ob 0.00 (danes)
10.8 ob 9.00
10.8 ob 15.00
Se splača gledat, še moj triletni sinek je gledu in ni hotu spat, dans k se je zbudu, je pa reku, če bi spet gledala oddajo o dojenčku.;)

clock-img

04.08.2005, 12:07

clock-img

coolbabe

pencil-img

199

viš to je pa dobra ideja za vse tiste mamice ki čakajo drugega, (tretjega...) otroka, da bi si skupaj s starejšim tole pogledala :bravo: se mi zdi da je zadeva zlo primerno pokazana kolikor sem je uspela videt (bolj malo sicer...):zmeden:

clock-img

04.08.2005, 12:51

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

ja, coolbabe, pr nas je zgleda kr ratalo, k je mali tok uživu:bravo:. Sicer smo mu tud že povedal, da bo dobil bratca oz. sestrco in me že boža po trebuhu in daje lupčke, kaj pa bo, ko se bo pikica rodila, je pa najbrž čist druga pesem. Ampak se bomo trudli ga čim boljše pripravit na dojenčka.Tud ta film bomo zihr še kdaj skupi pogledali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem