writing-img

Individualna in partnerska terapija

clock-img

08.10.2007, 16:22

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima, če je katera/i že obiskoval/a kakšno izmed zgoraj omenjenih terapij pri psihiatru?
Kako je bilo? Rezultati?
Se je stanje res izboljšalo, ali se je izboljšalo samo za tisti kratek trenutek, ali še traja?
Če ste to obiskovali, pri kom ste bili?

Pa ne sprašujem samo za zakonske težave, ampak tudi na splošno, za kakšne depresije, fobije in podobne zadeve. Ali res zelo oz. najbolj pomaga, da razpravljaš o tem v skupini, z ljudmi, ki imajo podobne težave?

clock-img

08.10.2007, 19:30

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Najina znanca sta hodila, pa sta se na koncu locila. Ce ni vec ljubezni med zakoncema noben psihiater niti terapevt nebo resil zveze.

clock-img

08.10.2007, 19:37

clock-img

artista7

pencil-img

816

Moji starši obiskujejo terapijo pri psihologu, tudi zaradi očetovih zdravstvenih razlogov in takrat se v družini razumemo bolje, sploh pa starša kot partnerja med sabo. Seveda vzrok za obisk psihologa niso bile težave v zakonu. Mislim pa, da mora biti tudi človek sam pripravljen nekaj narediti zase ali za zvezo z nekom, ko odide do svetovalca. Če ni samoiniciative gre po zlu še taka kao ljubezen.

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

clock-img

08.10.2007, 20:55

clock-img

Anonimen

Jaz obiskujem psihiatrinjo zaradi depresije. Individualno. Enkrat tedensko imam terapije, sem pa tudi na zdravilih. Meni zelo pomaga. Pred leti sem hodila tudi v skupino, pa mi ni odgovarjalo, ker ni bila čisto zaprta. To, kaj komu odgovarja, je itak različno od človeka do človeka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem