brisanje prahu z raznoraznih polic......a za to obstaja tudi kak robot......?
Meni police niso tak problem, mi gre pa ultra na živce pucanje mize in pultov žnjkrat na dan... Tako da enako kot ti čakam, da izumijo pametno krpo, ki bo sama brisala:D. Pomagajo pa zaprte omarice:D. Mene so vsi čudno gledali, ker sem hotela v kuhinji tisto steno zaprtih omar. Ampak sem zelo dobro vedela, zakaj:D. Meni se na da vsega, kar je not, vsak mesec ven dajat in pucat okoli... Mam 2x na leto čisto dovolj:). In tako je lepo čisto not (ker to pa ipak hočem, da ni svinjsko sploh tam, kjer imam hrano...)
jabček, haha, si bom zapomnila, če bomo meli kdaj zajca

. Pri nas so meli froci obdobje, ko so bili obsedeni z njim in obdobje, ko so se ga bali... Vsekakor je plus to, da pospravijo igrače, preden gre delat:).
Vorwerka smo meli pa mi v primarnem domu, pa mi ni nikoli potegnil. Zdaj je z robijem precej bolj čisto, ker enostavno večkrat sesa, kot smo mi uno težko čudo uporabljali (sesala sem 1x/teden, ampak ne povsod - recimo pod posteljo... in tam je bil kaos!) Robi zdaj gre povsod:). Samo zdaj ga nekaj serje in ne vrti dobro krtačk, morava dat popravit...