writing-img

Izcedek?

clock-img

30.05.2008, 09:33

clock-img

Taja 25

pencil-img

52

Jaz spet med vami z novičko!
Včeraj je pokazalo user posted image !Smo nekje v 5 tednu
Full sem vesela samo izcedek me skrbi, ki ni rdeč ampak rjav!
Sem brala že o tem ampak vseeno vprašam če je bilo pri vas tudi tako?
Novembra sem imela SS in imam še Dabroston doma in ne vem če ga naj vzamem al ne brez zdravnikove vednosti, ker bog ve kaj bom naročena!Bi danes klicala ampak ne delajo do ponedeljka!
Mislim pa da morem počivat, da to zgine če se ne motim!

Hvala in lep pozdrav!

Taja

Taja

clock-img

30.05.2008, 09:48

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Kar G poklici in ti bo dala napotke. In ja, cestitam za user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

30.05.2008, 09:51

clock-img

_Beky_

pencil-img

253

Zivjo Taja jest bi ti priporocala da gres v dezurno sploh pa ce si mela ss.V dezurno gres in poves da si mela novembra ss in da te zdaj skrbi ta izcedek z napotnico te bodo poslali v porodnisnico kjer te bodo pregledali in ti svetovali.Cim prej pojdi pa srecno zelim ti vse naj najuser posted image

clock-img

30.05.2008, 10:12

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Veliko počivaj, če imaš možnost. Sicer počitek ni zagotovilo, da izcedka ne bo več, pa vseeno.

Veliko sreče!

clock-img

30.05.2008, 12:50

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Pojdi do G, mogoče je ta izcedek posledica tega, da bi morala biti sedaj M, ki pa ji ni uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image

srečnouser posted image

clock-img

30.05.2008, 13:59

clock-img

rizelj

pencil-img

17

Se strinjam s puncami! Tudi jaz sem imela tak rjavkast izcedek, pa je rekla sestra naj takoj pridem k njim in sem dobila Dabroston, izcedka ni bilo več že drugi dan....Pokliči, da boš pomirjena.user posted image

clock-img

30.05.2008, 14:10

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Tudi jaz sem imela rjavkastega, test je pokazal user posted image . Če te kak skrbi kar pejt do G.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

03.06.2008, 17:38

clock-img

tassa

pencil-img

75

sem v podobni situaciji kot ti Taja. SS sem imela v decembru sedaj pa sem v 6 tednu nosečnosti. V petek 30. 5. sem mi je pojavil rjav izcedek. Panika!!! Ja, glede na to, kaj daš skoz in kako močno si želiš otroka je to prava mora. Šla sem v bolnico, kjer so me pregledali. rekli so, da ni nič kej posebnega videti. In da je vse ok. Moja gin ni je na dopustu, sestra pa mi reče, da moram le počivat. Zdaj imam rjav izcedek že 5 dan. je rahle rjavkaste barve (včasih je tudi temnejše barve). Hvala Bogu ni krvav. Koliko časa lahko to še traja?

Ti si vredu Taja? Ima katera podobne izkušnje?

Hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem