writing-img

Izcedek

clock-img

04.04.2008, 00:11

clock-img

Bivy

pencil-img

48

Že teden dni se mi na hlačkah pojavlja rjav izcedek. user posted image  naj bi prišla čez približno en teden, vendar upam, da je ne bo. Še nikoli nisem imela takega izcedka in me malo skrbi kaj bi lahko bilo. Slučajno katera ve, kaj bi to lahko bilo?

clock-img

04.04.2008, 06:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.04.2008, 09:04

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Meni se je prav tako pojavil približno teden dni pred M, vendar M potem ni bilo, pač pa user posted image

clock-img

04.04.2008, 11:03

clock-img

Bivy

pencil-img

48

Hvala vama za odgovor.
Sem sedaj potolažena in upam, da je to en znak nosečnosti user posted image .

clock-img

05.04.2008, 19:13

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Držim pesti za user posted image !

clock-img

06.04.2008, 10:50

clock-img

becky

pencil-img

335

jaz mam tud eno vprašanje: glede na izcedek sem imela O 1.4. Zdaj pa imam vsak dan ful izcedka. o bolečina raje ne bom, ker se mi zdi, da moja psiha dela mrsikaj. temperaturo imam tud povišano. mogoče katera ve, kaj pomeni ta sluz? user posted image  ne pričakujem naslednji vikend

clock-img

06.04.2008, 13:44

clock-img

sanya

pencil-img

34

tudi meni se že 2 dni pojavlja rjavi izcedek, čist rahlo... od zadnje menstre je pa danes že 36dan in še vedno nič. NI bolečin v trebuhu, ni bolečin v prsih, občasno rahel glavobol in špikanje v jajčnikih. Test je pa še vedno negativno user posted image čeprav smo pridno telovadili..  kaj priporočate? imam pa za dva tedna pregled pri svojem gineg.

clock-img

06.04.2008, 18:25

clock-img

becky

pencil-img

335

mogoče vgnezditvena?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem