writing-img

Izcedek pri dojenčici

clock-img

08.12.2004, 11:13

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Saj vem, da se sliši noro, ampak sem včeraj in danes opazila rjavkast "izcedek", ko sem ta mali piško čistila. Ker niti včeraj niti danes ni bila pokakana, ni mogoče, da bi to bilo od kakca, ki je zlezel v piško, sicer pa je kakec itak rumenkaste barve. Ali je katera opazila kaj bodobnega in kaj bi to lahko bilo? Pupa je stara 2 meseca, prej tega ni bilo. (Razen prve par dni, ko je bil rožnate barve, ta vem, da je od maminih hormonov in da je normalen.) Sama sem pomislila, da bi to bilo lahko mogoče povezano z mojo M, ki me je že zopet presenetila tako hitro po porodu:hudicek::hudicek::(, kljub temu, da je pupa polno dojena.

Hvala za pomoč in LP!

Jasna

clock-img

08.12.2004, 11:36

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Jaz sem ze slisala o tem. Menda pa ni nevarno. To je kot nekaksna menstruacija.. Vprasaj pediatra za mnenje.

clock-img

08.12.2004, 11:52

clock-img

tina.nika

pencil-img

717

Tudi jaz sem za to že slišala, žal pa s tem nimam izkušenj. Pokliči pediatra in ga vprašaj.
lp, Tina:sloncek:

clock-img

08.12.2004, 11:53

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Meni so v porodnišnici rekli, da bo do tega prišlo, in da je to zaradi hormonov. Menda pravijo temu izcedku kar "prva menstruacija". Vseeno pa predlagam, da pokličeš pediatra.

Tjaga
:kuza::kuza::kuza:

clock-img

08.12.2004, 12:14

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Ja, potem je pa revica mala z mamico solidarna, ki te dneve preklinja to prekleto M. Ker imam očitno višek hormonov, jih z veseljem odstopim. Kar se pa ta male tiče bom pa na pediatrijo poklicala. Saj sem tudi jaz slišala za to prvo M, ampak sem mislila, da je to tisto takoj po rojstvu.... Ma vsak dan kaj novega zveš, še posebej, če si na RR:)-:bravo:

Jasna

clock-img

08.12.2004, 20:28

clock-img

Blanka77

pencil-img

341

To jue sigurno menstruacija. Menda ni to nič narobe. Zgodilo se je pri moji sestrični. Trajalo je nekaj dni in minilo.

clock-img

09.12.2004, 11:51

clock-img

india

pencil-img

5342

jasna ne se bat, to je to,kar so ti moje predhodnice rekel in ni nič hudega.Če želiš jo lahko s kamilčkami umivaš, bo imela boljši občutek, vendar je ne smeš drugače,kot samo površinsko umivat!
to sem doživela dvakrat in obakrat sem s kamilicami umivala in normalno negovala dalje!
LP, Miška

clock-img

09.12.2004, 16:03

clock-img

Renny

pencil-img

13

Živjo!
Prepisano iz knjige - Otrok od rojstva do šole, avtorica: PENELOPE LEACH

Krvavitev iz nožnice. Pri deklicah v prvem tednu življenja neredko opazimo krvavitev iz nožnice. To pa zato, ker pride v otrokov organizem tik pred rojstvom materin hormon estrogen.

Lep dan!:)

clock-img

09.12.2004, 19:35

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Ja, saj o tem sem tudi jaz brala v knjigi, ampak moja pupa je stara 2 meseca!!! Sicer pa je že mimo, vsaj danes nisem nič več opazila.

Hvala vsem!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem