writing-img

Izkušnje z "glasbenim stolčkom"?

clock-img

26.03.2006, 04:20

clock-img

Anonimen

Mislim namreč na stolček (predvsem za hranjenje), ki je ali na baterije ali na elektriko in le to ga poganja (guganje), zraven pa še igra glasba. Torej tudi stolček za uspavanje, igro in še marsikaj. Videla sem ga v Baby Centru za 30.000 SIT, pa me zanimajo vaše izkušnje z njim (če ga ima katera) in ali cena odtehta "koristnost"?

clock-img

26.03.2006, 08:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.03.2006, 09:52

clock-img

fricka

pencil-img

751

Ne vem ,meni se zdijo taki stolčki čisto odveč. Imela sem samo ležalnik in potem trip- trap s katerim sedi z nami pri mizi in skupaj jemo kosilo. Ne prenesem nepotrebne navlake in nepotrebnega zapravljanja. Ne skoparim pa, ko kupujemo nahrbtnik in podobne stvari.

clock-img

26.03.2006, 10:00

clock-img

nynna

pencil-img

576

Mi smo ga dobili v dar peg Perego, Igra, guga se ročno ali na baterije. Sliši se fino vendar mi nismo skoraj nič ode tega uporabljali razen osnovne funkcije sedenje v njem. Gugali na baterije smo se ene dvakrat, potem je bilo konec z baterijami in so svinjsko drage. Muzika pa tudi ni pasala med hranjenjem ker je odvračala pozornost. Tako da če ga dobiš res kje poceni, 30 000 pa ne dajaj zanjuser posted image

clock-img

26.03.2006, 19:20

clock-img

benika

pencil-img

7793

Se strinjam z nynno. Mi imamo peg šerego dondolino, pa ima baterijsko guganje, pa glasbo in ne vem kaj še. Pa ne uporabljamo od tega nič, tako da vraje kupi navaden stolček.

lp

clock-img

26.03.2006, 23:19

clock-img

Anonimen

Hm... Ja... No... Če imate te stolčke, pa jih ne uporabljate - a mi ga katera proda? Za razumno ceno, seveda...
Madonca, da mi ne bo zdaj kdo posta brisal, da je to oglas... hehehe...

clock-img

27.03.2006, 08:41

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

kerensa, malo poglej na bolho...sem jih kar nekaj tam zasledila...meni je žal, da ga nisem kupila (pa nisem mislila tistega, v katerem je, ampak tistega, ki bi bil samo kot gugalnik)

yeah, thats me ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem