cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Izpadanje las

clock-img

07.04.2005, 19:23

clock-img

smrček

pencil-img

699

Mojemu 3 mesečniku so začeli izpadati lasje za desnim ušeskom. Ali so vašim otročkom izpadli tisti prvi lasje, ki jih je imel že ob rojstvu?

clock-img

07.04.2005, 19:29

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Moj trimesečnik se tudi brije kot mlad mucek, mu pa veselo odganjajo tisti pravi stalni laski. Tko da to je čist normalno, enim prej drugim kasneje, enim v velikih količinah, drugim postopoma...ni panike

clock-img

07.04.2005, 20:23

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Ja, so izpadli. Prav škoda, ker so bili taki rdečkasto bronasti. No, novi so pa rdečkasto zlati. :)

clock-img

07.04.2005, 20:47

clock-img

urši*

pencil-img

1037

:)-ja našemu tud v takem pasu od zadaj, zgleda, da jih bo imel samo po vrhu, tam ima pa ful dolge!!!
pa sej bojo novi zrasli

clock-img

07.04.2005, 21:26

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ojla...ja Zari so izpadle ze pri 2 mesecih ob straneh in spredaj,zadaj pa nic,smesno...

clock-img

07.04.2005, 21:50

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Našemu isto kot pri zari

clock-img

07.04.2005, 22:37

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Ja, tud našmu Janu so kar kamlu izpadli vsi dolgi črni laski, ki jih je imel ob rojstvu.
Zdaj ima pa čist svetle. Bi se človek lahko vprašal po komu glede na to, da sva midva oba temna? :zmeden2:

clock-img

07.04.2005, 22:43

clock-img

Kadija

pencil-img

220

Tudi Niki ni to všlo:miska:.Najprej ta temni, saj je bila skoraj črna, potem se ji je od zadaj naredila plešica- to je bila posrečena:)-, sedaj, ko pa je puhek odpadel je blondinka:angel:.Zanimivo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem