cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Izraščanje zobkov

clock-img

01.11.2010, 20:36

clock-img

Ursha81

pencil-img

6

Hello!
Imam eno vprašanje. Danes sem opazila pri sinu, starem 8 mesecev izrastek podoben zobku v zgornji čeljusti. Spodnje enkice že ima, zdaj sem pričakovala zgornji dve...ampak ta zobek je pa malo bolj stran. Je možno, da je kak drug zobek prej zrastu??user posted image

clock-img

01.11.2010, 21:23

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Možno, seveda! Kaj drugega pa mu če zrastit user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

01.11.2010, 21:29

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Itak da je možno..moj prvorojenec je najprej dobil spodnje enke, potem zg. dvojke, potem spodnje dvojke, šele nato zgornje enke!
Drugorojenka je dobila vse po regelcihuser posted image
Tretji mulček pa je dobil najprej spodnje enke pri 6 mesecih, pri 8h mesecih spodnjo levo dvojko, sedaj pri skoraj 11 mesecih pa v 1 dnevu zgornjo enko in zgornjo desno dvojko...mal po svoje vn šibajo, bodo pa pomoje v roku prih dni še ostali zunaj, ker je res vse belo in odtečeno...

clock-img

01.11.2010, 21:30

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

naša tamala je imela obe dvojkici zgoraj prej od enkic
se je smejala ko mali vampirček :)

clock-img

02.11.2010, 07:03

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: nananaja

naša tamala je imela obe dvojkici zgoraj prej od enkic
se je smejala ko mali vampirček :)

enako. Najprej zgornje dvojke in ko so tile zrastli na polno, šele potem spodnje enke. Nato istočasno zgornje enke in spodnje dvojke. Nato vse štirke, šele nato vse trojke. Zdaj čakamo 2 petko

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 2.11.2010 7:04:34 >

clock-img

02.11.2010, 16:41

clock-img

Ursha81

pencil-img

6

Hvala za odgovore :)) Pri drugemu bom že obvladala user posted image ...Lep dan!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem