writing-img

JAGODNI JOGURT

clock-img

19.10.2006, 17:37

clock-img

neja76

pencil-img

24

Halo!

Mene pa zanima ali ste malčkom dajale jagodne jogurte ali skutke že pred enim letom? Jagode so alorgene, ne vem pa če tudi v tej obliki ali samo surove.

Hvala za odgovore.

clock-img

19.10.2006, 18:57

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

mi smo dali, ampak tazadnje (mislim da okoli 9ih mescev), to pa zato, ker katerekoli skutke v paketu kupiš (fruchtzwerge ali od LJ mlekarn ali v Hoferju) so pač zraven. Smo poskusili in ker ni bilo reakcij jih jemo.

clock-img

19.10.2006, 19:20

clock-img

April

pencil-img

5459

Jagode so lahko alergene v vseh oblikah. Tako da tvoj otrok lahko razvije reakcijo tudi na jagodov jogurt. Mi smo mu dali jagode tam okoli enega leta in ni bilo reakcije.

clock-img

19.10.2006, 20:02

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Jaz svojemu že dajem sadne skutke in jogurte, ampak se jagodnih izogibam. Dala mu jih bom šele okrog enega leta.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

19.10.2006, 20:48

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Mi smo s skutami pričeli po 8 mesecu, z jogurti malo kasneje. Kmalu smo poskusili tudi skuto oz. jogurt z okusom jagode, pa nismo imeli nobene reakcije. Poskusi, pa boš videla; morda za začetek le par žličk.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem