writing-img

JUUUHHHUUU

clock-img

03.05.2005, 08:33

clock-img

aljča

pencil-img

855

Punce moje jest sem tuk vesela:)-:)-:)-danes grem v Mb na prvi Uz za tretjo inseminacijo.In vam povem, da se prvič dobimo in spoznamo z Mojco9000.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:JUPI:bravo::bravo::bravo::bravo:
Čao Alja:metulj::metulj:
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

03.05.2005, 08:37

clock-img

Kris

pencil-img

214

Aljča,

držim pestke, da bo tokrat uspešno.

srečnooooo.

clock-img

03.05.2005, 08:38

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Super, lepo! :bravo:
Pa spijta kakšno :kava: še za nas in dobro opravita.:sloncek:
:rozica:

clock-img

03.05.2005, 08:49

clock-img

aljča

pencil-img

855

BOMO hvala punce,no zdej pa grem.Lep dan vsem puncam tu gori želim:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.

clock-img

03.05.2005, 08:55

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

O kako lepo srecno obema :bravo::bravo::bravo:

clock-img

03.05.2005, 09:07

clock-img

emaa

pencil-img

7450

o kako lepo, pa fajn klepetajtja, da bomo vedeli zakaj jutri lije:bravo::bravo::bravo:

clock-img

03.05.2005, 10:04

clock-img

Skye

pencil-img

3190

aljča držim :miska::miska::miska::miska: da bo tokrat zadetek v polno;)

clock-img

03.05.2005, 12:48

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::)

Tinka

clock-img

03.05.2005, 15:19

clock-img

girly

pencil-img

951

naj te :pujs: spremlja in :angel: bedijo nad tabo

clock-img

03.05.2005, 15:55

clock-img

aljča

pencil-img

855

Upam da boste tuki še kej brale ker se mi ne da nove teme odpirat.
No pa je prvi Uz za mano.Dr Kovačeva mi je povedala da imam ta mesec zelo lepo na desni strani 7 folikelčkov,na levi pa kar 11.Sploh ne morem verjeti da je tako.Sem mislila, da se heca.Zgleda da je to res sam od hormonov odvisno.Jutri je peti dan in začnem z komiflenom.9.5. pa zopet na Uz in takrat izvem kdaj bo Inseminacija.Upam, da mi bo ta mesec poratal in da bom preskočila IVF kar v nosečnost:nosecka:;).Punce kar držte pesti jaz jih bom pa vam ok:miska::pujs::miska::pujs:;):)Tko sem vesela da bi kar skakala do stropa.
No Končno sem spoznala našo Mojco9000.Super deklina.Dobro urco smo lepo kofetkale in se smejale ter čvekale.Deža pa nismo zrihtale;).Verjeten bo jutri.Upam, da se bova z Mojco še kar dostikrat srečale in poklepetale.Punce lahko bi organizirale kak piknik za forumke tle gor kaj pravte???A ne bi bilo super.:kuza::sloncek::kuza::sloncek::kuza::sloncek:.
Tkole tole bo za zdajle vse.Jutri grem v službo do petka.Od ponedeljka drugi teden pa bom imela bolniško in bom doma tako da komaj čakam jutranjo kavico z vami.

clock-img

03.05.2005, 17:30

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Lepo, aljča!
:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

03.05.2005, 21:07

clock-img

ronni

pencil-img

167

Super, Aljča!!!
A ni super ko spoznaš katero? Super ideja za piknik.
Jaz sem bila super dobre volje, ko sem spoznala Tinkomiško,ko pa sem po tem zvedela,da je bila že najbrž takrat :nosecka: , pa sem skoraj dol padla od veselja. Pa še nobeni se ni sanjal o tem.
Za ta lep pomladni mesec,pa ti želim,da končno postaneš :nosecka: in se res izogneš IVF!!!
DRŽI SE !!!!!:metulj:
Saška

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem