writing-img

Jagode

clock-img

20.10.2005, 20:53

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Jagode so alergene in jih user posted image  ne bi jedli do 1 leta. Kaj pa jogurti, skute,... ki vsebujejo jagode? user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

20.10.2005, 20:56

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Ja, tudi mene to zanimauser posted image , ker razne kašice jih tudi vsebujejo. Mislim, da ne bi bilo kaj narobe.

LP, Ninica

clock-img

20.10.2005, 22:20

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Jaz se jih še vedno izogibam. Če so prave jagode, so še vedno alergen. Če so umetno barvilo itd. pa še toliko bolj.

user posted image

clock-img

20.10.2005, 23:17

clock-img

Anonimen

Naš je dobil alergijo na marelični jogurt.user posted image user posted image

clock-img

20.10.2005, 23:22

clock-img

Piškotka~

pencil-img

335

Naš user posted image  je jagodne jogurte, jagodne skutke pa ni nobenih posebnosti.

Mamica Luku in Maticu!

clock-img

21.10.2005, 06:47

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Naša je še pred enim letom jedla jagode, po šestem mesecu izdelke iz jagod... pa nikoli ni bilo problemov. Probaj , pa boš videla....v najslabšem primeru bo dobil fleke...takrat boš pač nehala dajat jagode jest.
Se mi zdi brezveze nekaj omejevat še preden probaš.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

21.10.2005, 08:11

clock-img

Anonimen

Tud jaz ji ne dajem jagodnih jogurtov, sam vsi otroški pa so narejeni ali jagod ali marelic. Tako da verjetno ni problemuser posted image .
čaw

clock-img

23.10.2005, 21:37

clock-img

urška

pencil-img

3136

nam je pediatrinja rekla, da jogurte in skutke lahko ampak je treba počasi začet ne kar cel jogurt na enkrat, ampak po žličkah. naš ji je jedel pri 7, 8 mesecih

clock-img

28.10.2005, 11:14

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Haj!

Naš jih je brez problemov že od 5.ga meseca. Sem enkrat jaz jedla jogurt in se je začel full kregat zraven, pa sem mu dala dve žlički za probat... Ker v 24h ni bilo nobene reakcije mu ga zdaj mirno dam. Včasih poje celo dva na obrok.

LP tina

clock-img

28.10.2005, 11:58

clock-img

palma

pencil-img

7

jaz mu jih tudi že dam - pri kakšnih 9 mesecih se prvič poskusila z jogurtki in skutkami, ki jih ima zelo rad. Pri 10 mesecih pa sem mu dala prave jagode - se kupila kar zmrznjene in mu jih zjutraj dala v sadno malico. Ni bilo nič reakcije, zdaj pa mu jih vsake toliko dam!user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem