writing-img

Jagode

clock-img

16.05.2006, 20:41

clock-img

Anonimen

Malemu sem dala kakšen teden nazaj polovičko jagode za probat sdedaj ne vem ali ima pikice od tegauser posted image Ima jih samo na kupu na eni nogi in okrog lulčka. A je to možno kaj pa vem kaj bi lahko bilo drugega- Zanima me predvsem kaj storiti če je npr. dobil alergijo od jagod ali katere druge hrane. A počakam da pikice izginejo ali moram s čim mazat ali delat paniko. Ne vem kje se vse pikice pojavijo če ima alergijo pa kakšne sploh zgledajo naš ima rdeče pikice ki so v krogcih.

l.p. Če katera ve svetovati naj mi napiše prosimuser posted image

clock-img

17.05.2006, 07:41

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Mi smo alergiki tako,da so jagode prepovedane.Če so to vaše prve težave,če sploh lahko rečemo z alergijo,se pač izogibajte jagod.Pikice bi morale v parih dneh izginiti in potem boš lahko sumila,da so bile krive jagode.Kaj več ne moreš narediti, edino namaži s kakšno kremo,da ne bo srbelo.Nisi napisala koliko je otrok star, jagode so odsvetovane tja do enega leta.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem