writing-img

Jajcevodi

clock-img

09.03.2005, 09:50

clock-img

nnn

pencil-img

18

Pozdravljene!
Danes sem dobila izvid HSG na katerem piše:
- levi jajcevod malo deformiran
- desnega ni videti
Se mi zdi da ni prav rožnato.
Še katera s podobnim rezultatom?

Zdaj pa me že malo daje panika.

Pa lep dan vsem

clock-img

09.03.2005, 10:03

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Jaz sem imela tudi nejasen izvid in je kazalo, da je na enem neprehodnost. Šele laparaskopija je pokazala, da je vse ok in ni nobene fizične nepravilnosti.
Mislim, da je vzrok v tem, da se kontrast preveč razlije in ne pokaže dejanske slike.
Ne obupaj.:rozica:

clock-img

09.03.2005, 10:03

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Jaz sem imela tudi nejasen izvid in je kazalo, da je na enem neprehodnost. Šele laparaskopija je pokazala, da je vse ok in ni nobene fizične nepravilnosti.
Mislim, da je vzrok v tem, da se kontrast preveč razlije in ne pokaže dejanske slike.

clock-img

09.03.2005, 10:04

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

clock-img

09.03.2005, 13:07

clock-img

manja11

pencil-img

102

Jaz sem imela na HSG oba jajcevoda neprehodna, na laparoskopiji pa je pokazalo, da sta oba lepo prehodna. Rezultati so zelo slabo zanesljivi...

Lp:miska:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem