writing-img

Je danes katera pošta ...

clock-img

31.03.2008, 20:47

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

odprta do polnoči? Ali pa vsaj do desetih, enajstih zvečer? Nujno bi rabili nekaj oddati. user posted image  je s. p., pa je pozabil oddati napoved za dohodnino user posted image . Ali jo je možno preko e-pošte? Če ne, nas bodo štrafali, da bo joj user posted image . Za vsak odgovor se že vnaprej zahvaljujem.

clock-img

31.03.2008, 20:50

clock-img

srursa

pencil-img

1267

Glavna pošta v Murglah.

clock-img

31.03.2008, 20:51

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Sigurno ima vsako večje mesto eno pošto, ki je odprta do polnoči. Vsaj za MB vem. Od kod pa si?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

31.03.2008, 20:52

clock-img

Anonimen

V Ljubljani na železniški postaji.Sem ti dala link, da pošlješ preko e-pošte.

clock-img

31.03.2008, 20:54

clock-img

@lina

pencil-img

1437

upam da misliš obračun davka iz dejavnosti za s.p., ker napovedi za dohodnino se več ne oddajauser posted image

nisem zihr, da katera pošta dela...tukaj imaš link do delovnih časov, tale dela do 22h, samo ne vem, kakšna vrsta poslovalnice je, ker piše telegraf... http://www.posta.si/Namizje.aspx?tabid=76&PostaID=1005&PodatkiPoste=1

sicer pa to lahko oddaš preko e-davkov, iz programa Silvester Fineus (za s.p.) oblikuješ xml datoteko in oddaš preko e-davkov (moraš biti registriran s certifikatom)

clock-img

31.03.2008, 21:10

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Sva s Polzele in za Celje sva že čekirala, pa ni nič odprto user posted image . Ali je res le v LJ in MB???

clock-img

31.03.2008, 21:29

clock-img

riders

pencil-img

475

Uf, jaz bi se na njegovem mestu zapeljala tudi do Ljubljane! Ker za neoodano davčno napoved so visoke kazni.

Drugače ti pa priporočam, da pokličeš na dežurno pošto v Lj ali MB, pa ti bodo tam povedali, če je še kje drugje odprto. Pa pohitita!

clock-img

31.03.2008, 21:31

clock-img

riders

pencil-img

475

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

sicer pa to lahko oddaš preko e-davkov, iz programa Silvester Fineus (za s.p.) oblikuješ xml datoteko in oddaš preko e-davkov (moraš biti registriran s certifikatom)

Ja, al pa takole, ampak sem zihr, da nima certifikata, drugač ne bi spraševala.

clock-img

31.03.2008, 21:36

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

V Ljubljani na železniški postaji.Sem ti dala link, da pošlješ preko e-pošte.

A ni ta pošta že nekaj časa zaprta? user posted image

clock-img

31.03.2008, 21:50

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: riders

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Ja, al pa takole, ampak sem zihr, da nima certifikata, drugač ne bi spraševala.

Ja, pa računovodje očitno tudi ne.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

31.03.2008, 22:21

clock-img

karmy

pencil-img

2530

ah sej iz CE do MB ene pol urce... res max. 45 minut če je gužva... 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem