writing-img

Je kaka nova...

clock-img

03.12.2007, 11:02

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

viroza na pohoduuser posted image Moja 2letnica je danes ponoči zakuhala na 37,7. Včeraj je kihala čez dan in iz nosa ji je teklo v potokih.

Danes se je zbudila brez vročine,še vedno pa kihajoča, smrkava in z zlepljenimi očkami.

Ima še od katere otrok podobne simtome? Kaj uporabljate za splahovanje oz. čiščenje oči pri otrocih?

hvala

clock-img

03.12.2007, 11:05

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Hej!

Viroz je zdaj ogromno na pohodu - ZAL!!! Oci je treba umivat s fiziolosko raztopino (od zunanjega, proti notranjemu kotu)...

LP

clock-img

03.12.2007, 11:08

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

(od zunanjega, proti notranjemu kotu)...

v čem je fora od zunanjega k notranjemu?

clock-img

03.12.2007, 11:11

clock-img

malecka

pencil-img

1665

Kaj uporabljate za splahovanje oz. čiščenje oči pri otrocih?

Svoje mleko user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

03.12.2007, 11:13

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Svoje mleko

ja uredu je, slika v avatarju je samo "varka"user posted image ...žal nimam mleka že od 15avg. 2005

clock-img

03.12.2007, 11:42

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Ker gre tako solzevod. Pa ponavadi je tam najbolj gnojno (v kotičku očesa) in potem če umivaš obratno - vse bakterije razneseš po celem očesu.

LP

clock-img

03.12.2007, 11:52

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Ker gre tako solzevod. Pa ponavadi je tam najbolj gnojno (v kotičku očesa) in potem če umivaš obratno - vse bakterije razneseš po celem očesu.

hvala...

clock-img

03.12.2007, 13:41

clock-img

Elica

pencil-img

32

Ja tudi naša 2 leti in dober mesec stara punčka je danes ponoči slabo spala, zjutraj pa ji je začelo teči z nosu, pa tudi kiha non-stop. Zaenkrat vročine nima, kaj bo zvečer pa bomo videli (upamo na najboljše). Tudi jaz si pomagam s fiziološko pri čiščenju oči, za vnos pa zdaj uporobljam kar aquamaris, ker se mi zdi, da ji ga s pomočjo te pumpice spravim višje v nos in je tako bolj učinkovit in potem kihne in pridejo ven tone smrklja; ker pihnit pa še ne zna dobro, no včasih ji uspe .....
Lep pozdrav in hitro okrevanje vsem user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem