IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6
Zakaj pa se potem sploh ženita
Zaradi papirja? To je meni čisto mimo. To naj bi bil vajin dan - dan ljubezni, ki si ga človek zapomni za vedno.
Včasih je žal to potrebno storiti tudi zaradi papirja. Najin dan je vsak dan in zato ne rabim poroke

.Da pa je to kao dan ljubezni, ki si ga človek zapomni za vedno, je pa meni čisto mimo. V samem obredu poroke ne vidim prav nobenega posebnega dneva ljubezni, ki ne bi mogel biti tudi na kakšen brezvezen torek ali četrtek brez vseh smešnih ceremonij.
Takšna oblika poroke, kot jo je opisala Nataša, je zame EDINA sprejemljiva. Vse ostalo mi je mimo. Nikoli nisem sanjala o poroki, ne o razkošni, ne o majhni, o nobeni. Ker ne vidim smisla, da bi svojo ljubezen do nekoga nekje potrjevala.
No ja, midva sva stara koruznika in se nikoli nisva nameravala ali želela poročit. Vendar se bova najbrž žal morala - totalno brezveze in Pikicapokica ja, zaradi enega papirja več, ki ga zahtevajo ob posvojitvi otroka. Tako da vsekakor pride v poštev poroka v sredo, oba v kavbojkah, brez prstanov in šopka ter samo s pričami. Kr neki