writing-img

Jesenske volitve

clock-img

27.08.2008, 19:06

clock-img

Anonimen

Že veste za koga boste volili na jesenskih volitvah? Meni se od vseh še najbolj zdi primerna stranka ZARES, in mislim, da jih bom tudi volila.Kaj pa vi? Dajmo še malo o politiki in naši bodočnostiuser posted image

clock-img

27.08.2008, 19:24

clock-img

Anonimen

Mene na teh volitvah ne bodo videli. user posted image

Škoda časa in moje roke, da bi kaj obkrožila na volilnem listku.

clock-img

27.08.2008, 19:42

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica

Mene na teh volitvah ne bodo videli. user posted image

Škoda časa in moje roke, da bi kaj obkrožila na volilnem listku.

Nisem nek blazni pristaš udeležbe na volitvah, ampak zanimivo, da vsi težimo k demokraciji, ko pa imamo možnost odločanja, vam je pa škoda 5 min časa. Res da so volitve pravica, so pa na nek način tudi odgovornost državljana. Če ne voliš potem pač nisi upravičena govorit, kakšno zanič vlado imamo itd., ker si imela vso možnost oddati glas za tistega, za katerega meniš, da bi državo bolje vodil oz. tistega, ki zagovarja podobna stališča kot jih imaš sama. Če bi vsi takole zamahnili z roko, bi bilo vseeno, če bi živeli v totalitarnem sistemu. Tako ali tako prepuščate odločitev drugim.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

27.08.2008, 19:42

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kura

Že veste za koga boste volili na jesenskih volitvah?

Ja.

clock-img

27.08.2008, 19:56

clock-img

Anonimen

Že veste za koga boste volili na jesenskih volitvah?

Na tri cetrt.

clock-img

27.08.2008, 19:57

clock-img

kvaražugon

pencil-img

95

Ne vem še, za koga bom, vem pa, za koga definitivno ne bom in samo s tem namenom bom šla volit, da obkrožim kogarkoli drugega kot tistega, ki ga nočem videt v vladi.

Ne boj se smrti, boj se neizživetega življenja.

clock-img

27.08.2008, 20:01

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

ja vem ja, že 'preverjeno' stranko.in bom šla volit, čeprav so mi to mem stavri.bom šla zato da bodo  zmagali in pokazali kako lepo so zafušali vse skupj.in da vidmo pol do kam so nas pripeljali.
me zanima res

clock-img

27.08.2008, 20:05

clock-img

Anonimen

Moram še premisliti.

V vsakem primeru najboljšega med samo slabo izbiro user posted image user posted image user posted image .

Kruha in iger, to bo to.

clock-img

27.08.2008, 20:07

clock-img

majra

pencil-img

1499

IZVIRNO SPOROČILO: kvaražugon

Ne vem še, za koga bom, vem pa, za koga definitivno ne bom in samo s tem namenom bom šla volit, da obkrožim kogarkoli drugega kot tistega, ki ga nočem videt v vladi.

Tako bi lahko ravnali vsi, ki ne gredo na volitve. Bi bilo veliko boljše, kot da sploh ne grejo in potem samo kritizirajo.

Jaz sem pa zamenjala " že preverjeno" stranko. Čas je za spremembe user posted image

clock-img

27.08.2008, 20:08

clock-img

Anonimen

Ne vem še, za koga bom, vem pa, za koga definitivno ne bom

Tako bo baje naravnana politika SD. Vse, samo da ne bo nekdo drug.

clock-img

27.08.2008, 20:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.08.2008, 20:25

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ne vem še točno koga, se še nisem "poglabljala"user posted image v programe strank, definitivno pa stranke iz leve strani.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

27.08.2008, 20:26

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Ne vem še točno koga, se še nisem "poglabljala"user posted image v programe strank, definitivno pa stranke iz leve strani.

a bejž? user posted image

jah, sem tudi tu nekje.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

27.08.2008, 20:29

clock-img

kvaražugon

pencil-img

95

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Ne vem še, za koga bom, vem pa, za koga definitivno ne bom

Tako bo baje naravnana politika SD. Vse, samo da ne bo nekdo drug.

No, tega ne vem, je čist na mojem zeljniku zraslo. Saj če dobro pomislim, so tri take stranke, ki jih definitivno ne mislim volit in na tem spisku je tudi SD. Mi barbika ne potegne.

clock-img

27.08.2008, 20:31

clock-img

Anonimen

No, tega ne vem, je čist na mojem zeljniku zraslo.

To sem ujela na radiu. Kako tocno naj bi bil slogan pa ne vem in mi je vseeno user posted image .

clock-img

27.08.2008, 20:31

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Ne vem še... trenutno sem povabljena na dve predvolilni srečanji in še najmanj tri vabila pričakujem... zna biti, da se bom odločila za tistega, kateremu bo na "pikniku" igral najboljši ansambel in za tistega, ki bo imel najboljši narezek ter največ zastonj pijače... črke in številke na volilnih lističih pa tako ali tako obkrožata moja otroka... volitve vzamemo kot nedeljski izlet.

clock-img

27.08.2008, 20:33

clock-img

kvaražugon

pencil-img

95

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Ne vem še... trenutno sem povabljena na dve predvolilni srečanji in še najmanj tri vabila pričakujem... zna biti, da se bom odločila za tistega, kateremu bo na "pikniku" igral najboljši ansambel in za tistega, ki bo imel najboljši narezek ter največ zastonj pijače... črke in številke na volilnih lističih pa tako ali tako obkrožata moja otroka... volitve vzamemo kot nedeljski izlet.

Zanimivo. A se greste igrico "An ban pet podgan..."?

clock-img

27.08.2008, 20:34

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Ne... jima jaz pokažem, kaj naj obkrožita... in onadva sta srečna, samo, da imata kuli v rokah... edini užitek, ki se za njiju na volitvah še lahko meri s tem, je pa metanje listka v škatlo... večinoma je listek zložen kakor avionček. user posted image

clock-img

27.08.2008, 20:45

clock-img

daddy

pencil-img

2574

Vsekakor nekoga z levice.

clock-img

27.08.2008, 20:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.08.2008, 21:07

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

To the left to the left ...
user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

27.08.2008, 21:31

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Jaz pa se strinjam, da se gre na volitve predvsem vplivat na to, da NI izvoljen tisti, za katerega absolutno nočeš, da bi bil izvoljen, potem pa, če ni druge, obkrožiš magari zeleneuser posted image

In jaz grem na volitve prav s tem namenom, zato bom šla na levo kruguser posted image

clock-img

27.08.2008, 22:07

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Seveda bom šla in vem koga bom volila.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

27.08.2008, 22:09

clock-img

Anonimen

Jaz pa se strinjam, da se gre na volitve predvsem vplivat na to, da NI izvoljen tisti, za katerega absolutno nočeš, da bi bil izvoljen

Mislite, da bo uspelo?

clock-img

27.08.2008, 22:28

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Jaz pa se strinjam, da se gre na volitve predvsem vplivat na to, da NI izvoljen tisti, za katerega absolutno nočeš, da bi bil izvoljen

Mislite, da bo uspelo?

Imela bom mirno vest ... zelooooooooooo mirno vestuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem