writing-img

Juhice

clock-img

26.11.2009, 16:18

clock-img

smej

pencil-img

256

Kdaj lahko dam dojenčku juho (naprimer kokošjo juho s korenčkom in rezanci)? Šele takrat, ko lahko je meso (po6 mesecu), ali lahko čisto juhico že prej? Kaj pa zakuha (rezanci)?

clock-img

26.11.2009, 16:21

clock-img

Petka09

pencil-img

1129

Zdej, če si občutljiva na te mejnike, kdaj kaj lahko (gluten in meso po 6. al 7. mesecu), potem pač počakaš. Načeloma res mogoče boljše počakat po 6. ali 7. mesecu. Kar tako bistro juhico mu ne morš dat, ker mu bo itak vse iz ust steklo. Take juhice se potem zgostijo s testeninami (npr. zvezdice), korenčkom in še kakšno zelenjavo (kasneje tudi z mesom).

Naša je stara 7 mesecev, pa še nisem dajala take juhica, razmišljam pa, da bom zdaj začela. Do zdaj je jedla samo kuhane kašice. Z mesom bomo tudi začeli šele zdaj.

clock-img

26.11.2009, 16:43

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Jaz sem mu začela take mesne juhice delat takrat, ko sem uvedla meso - tam med 7. in 8. mesecom.

Rezance pa dobiš tudi take brez jajc, gluten pa itak po novem lahko že kmalu po 6. mesecu.

clock-img

26.11.2009, 16:46

clock-img

Anonimen

jst sem tudi starejsima pri ene 6ih mesecih dala juho. zgostila sem jo z rezanci, da so bli v bistvu rezanci, pa malo juhice. vcasih pa sem jima cisto juhico kar po flaski dala.

clock-img

26.11.2009, 20:39

clock-img

tikatonka

pencil-img

343

Naša je stara 6,5 mes in sem ji že dala govejo in kokošjo juho. V goveji so bili tudi rezanci z jajci pa je bilo čisto vse ok. Glede glutena pa - je zdaj potrebno uvajat živila z glutenom med 4 in 7 mesecem.

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem