writing-img

KAKANJE!!!

clock-img

06.05.2008, 09:50

clock-img

barby78

pencil-img

813

Pozdravljene mamice!

Naša Lia ima težave s kakanjem in tud po 2 dni ne more kakat.zato jo tud zvija in ne more spat,tako kot bi morala.pa še to ponavadi na rokah.
stara je mesec in pol in se ne dojiva,sva na Milumilu (ki bi naj pomagal pri prebavi user posted image ).Ne vem s čim bi ji pomagala,oz,kaj bi ji lahko dala,da bi lažje kakala.poskusila sem s sladkimi kamilicami,pa tud nič.Če mi katera lahka pomaga,bi bila res zelo vesela.
Koliko,pa je npr,pri vašihuser posted image  bilo največ nepokakanih dni?

Vem,da pri sinu,teh težav nisem imela.Je redno kakal,čeprav se tud nisva dojila.ampak saj je normalno,da je to od otroka do otroka drugače.Upam,da mi lahko katera pomagala.

LP

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

clock-img

06.05.2008, 09:55

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Jaz bi na tvojem mestu poskusila z Aptamil Comfortom.

clock-img

06.05.2008, 10:00

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

naša je bila oz. je še na aptamilu in nimamo problemov....... do gh smo tudi po 4x-5x na dan, sedaj ko ima leto pa v povprečju 2x na dan......

kaj bi pomagalo proti odvajanju ne vem, ne vem niti kaj pomeni, da so otroci zaprti, mogoče se lahko obrneš na farmacevta v lekarni, da ti da kakšne pripravke ali pa neposredno na p....

clock-img

06.05.2008, 10:42

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Moja punčka tudi ni kakala po tri dni,ko je bila take starosti kot sedaj tvoja.Sedaj je stara pet mesecev in se še tudi zgodi,da kakšen dan ne kaka,vendar je to bolj poredko.Ji pa dajem aptamil.Sicer pa baje zalivančki kakajo običajno manj od dojemih otrok.
Če bi to trajalo več dni,potem se bi bilo dobro posvetovati z pediatrom.

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

06.05.2008, 10:57

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Tema je podvojena, zato jo zaklepam. Nadaljujte tu:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2738224&mpage=1

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem