IZVIRNO SPOROČILO: VERBATIM
po dveh mesecih življenja sem ugotovil, da gre vsaki dan po službi s prijateljicami ven, in potem pride domov, no sedaj je to nekako zmanjšala
ok, to mi je po pravici povedan mal čudno.
IZVIRNO SPOROČILO: VERBATIM
in potem pride domov, no sedaj je to nekako zmanjšala, sedaj sem pa po šestih mesecih ugotovil, da še nobene sobote ali nedelje, ko grem delati, ni preživela doma, ampak gre takoj do mamice in je tam, nato pa še do prijateljice, zvečer pa domov
to mi pa ni čudno. zakaj bi sama cel dan dobesedno gledala v luft, če gre lahko h mami (al pa kamrkoli drugam for that matter) in verjetno še kosilo dobi skuhano (in ja, tut ženskam se ne da vsak dan kuhat, še posebi če smo same). mislm jest vem da tut ne bi čakala doma, če bi moj delu oz. bi bla doma ko se vrne. prej pa, zakaj je konc koncev sploh važno kje sm (oz. kje je tvoja?). mislm, a to kej spremeni stvari al kaj? res ne zastopim. in če gre 1-2x na teden k mami na kosilo in parkrat s prijateljicami na čvek, še posebi če tebe pogosto ni doma se mi res ne zdi čudno in tut nimam občutka da ima dom 'samo za spat hodit'... sploh če tebe ne zanemarja. poleg tega je noseča in verjetno išče nasvete, pomoč, karkoli od drugih žensk... al ne?
noble and children respected their elders.