writing-img

KAPICA ZA ODHOD IZ BOLNIŠNICE

clock-img

01.12.2005, 20:53

clock-img

rija

pencil-img

15589

Prosim za nasvet: kako veliko kapico kupiti za odhod novorojenčka, januarčka, iz bolnišnice?

Jaz sem danes končno našla eno majhno, za 38 cm user posted image  pa pojma nimam ali bo vredu....

clock-img

01.12.2005, 21:02

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Joj, rija ne vem, najmanjšo ki obstaja user posted image , ampak kaj ni neskončno fajn kupovati stvari za malčka? Jaz sem enkrat v Avstriji v DM - u videla en kompletek in nisem imela dovolj evrov zraven. Tak me je mantral, da sem naslednji dan spet šla v Avstrijo ponj. In tisto je bila prava stvar za odhod iz porodnišnice, ker tam jih oblačijo v tiste socialne zadeve.
No, samo je moj user posted image  od moža, seveda čisto druge stvari prinesel za oblečt, tak da.......pripravi vse tvojemu, itak je samo moški user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

01.12.2005, 21:13

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Rija, jaz bi mu kupila še manjšo. Povprečen obseg glavice novorojenčka je, če se ne motim med 33-35. Tako, da se tvojega sončka sploh videlo ne bo. Pri ta drugem, ki je bil nedonošen, sem pa komaj našla kapico, ki mu je normalno "pasala".
Vem, da je zavajujoče, ker je enostavno vse tako majhno, da im človek občutek, da če mu kupiš, mu bo sigurno prav, ker je tudi "ta večje" še vedno tako majhno.user posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

01.12.2005, 21:14

clock-img

rija

pencil-img

15589

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa saj zato si hočem jaz vse naprej pripravit, ker moj bo v paniki pobral prve stvari, ki mu bodo prišle po roke.....mogoče celo kake svoje gate...user posted image user posted image

Ma jaz sem to kar kupila, samo me zanima, če ni premajhnauser posted image  ker jo bom sicer dala prijateljici, da mi jo v soboto zamenja....

clock-img

01.12.2005, 21:16

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

56 mu bo zihr prov user posted image user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

01.12.2005, 21:18

clock-img

rija

pencil-img

15589

Joj Zara, a z vratom in rameni vred?user posted image user posted image user posted image

Btw:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate, sem danes nekaj brala....

clock-img

01.12.2005, 21:27

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Rija, tu sem našla link iz pred nekaj dni, pa malo "preštudiraj" obsege glavic

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=701778&mpage=1&key=򫕒

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

01.12.2005, 21:33

clock-img

rija

pencil-img

15589

Marogica hvalauser posted image  !

Vidim, da bo verjetno še ta mal prevelika. Ampak je res najmanjša, kar sem jih videla v trgovinah......

clock-img

01.12.2005, 21:47

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

v H&M imaš kompletek v beli in roza barvi, pletene nogavičke in pleteno kapico, takšen čist majčken kompletek user posted image  

jaz imam spakirana 2 kompletka, enega, če bo bolj majhna in enega, če bo bolj velika user posted image  za vsak slučaj imam notr še 4 kapice različnih velikosti user posted image

clock-img

01.12.2005, 23:19

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

user posted image user posted image  hehe ste me zdele prepricale da sem sla v sobo in vse kape prinesla in jih sedaj merila in povprecje mojih kap za user posted image  in se cm vrtijo okoli 35 kar mislim da bo v redu...

Nannn  user posted image

clock-img

02.12.2005, 07:40

clock-img

sarazan

pencil-img

968

Jaz pričakujem punčko v februarju in imam pripravljeno kapico št. 56 za spodaj in malo bolj toplo kapico za zgoraj v isti številki.
Upam, da bosta dovolj majhni.

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

clock-img

02.12.2005, 16:04

clock-img

kati*

pencil-img

649

št. 56 ... vse kar bo večje bo preveliko ... naš je imel obseg glavice 35 cm (kar je kar dosti) pa mu je bla tud št. 56 velika ... po mojih izkušnjah pa je predvsem problem najti debelejšo kapico te velikosti (sem gledala v H&M, Baby center in Ariel) in povsod imajo namreč le tanke bombažne kapice te velikosti

lp, K

clock-img

02.12.2005, 16:19

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

rija, če si iz MB, se ti splača it pogledat v MA-MI...tam imajo tako majhne stvari...lahko pogledaš kapice na internetu, pokličeš in vprašaš, če imajo kaj takšnega, kar ti je všeč

zdaj imajo pa še 20% popust ob obletnici na vse stvari do št. 86

http://sterntaler.com/textilien.php?m=19&session=e4bdce206b96412cb2de2fd518aaf334&pageID=1 

< Sporočilo je popravil pravljica -- 2.12.2005 16:25:50 >

yeah, thats me ;)

clock-img

03.12.2005, 18:12

clock-img

Anonimen

V bistvu,bi tako majhen moral imeti dve.Eno spodaj na kožo in lasišče iz tankega blaga in čez eno toplejšo iz garna,ali bombaža ali pa volneno.
Ne dajat volno direkt na kožo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem