writing-img

KOKO NAS znajo naši otroci presenetiti

clock-img

16.01.2007, 22:37

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

To vam moram povedat, sva bila z možem čisto v šoku, ko sva vidla...

Torej, začelo se je 30. dec., ko mi je mož med drugim za roj. dan med drugim podaril darilni bon za ROMANTIČNO KOPEL V DVOJE Z ŠAMPANJCEM IN ČOKOLADO.
In sva šla enkrat prejšnji teden.
So naju čakali doma kot da sva šla za en teden ne za en dan in naju izprašali vse od naprej in nazaj.
No, in danes sva šla v MB nekaj za kopalnico pa za centralno za našo novo hiško nabavljat, pa prideva domov...
Od vhoda pa do kopalnice so bile po tleh puščice iz papirja, pa še usmerjali so naju večji trije, pot je vodila v kopalnico, in tam presenečenje...
Svečke, dišeče, velik svečnik, kelihi z rdečim vinom in čokolada v kotu kadi, pa kad polna vroče vode...
Bili so prav prisrčni v tej svoji ihti, pa vsi so hiteli govorit, kako so pripravljali, pa kdo se je spomnil.
Tako, poduk tega je bil verjetno, da je lahko tudi doma lepo in ni treba tega drago plačevat, pa še vsi skupaj smo.user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

16.01.2007, 22:39

clock-img

rija

pencil-img

15589

maš pa res pet krasnih zakladkov user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

16.01.2007, 22:40

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Ta mala dva nič kriva!!!user posted image user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

16.01.2007, 22:42

clock-img

rija

pencil-img

15589

kako da ne...pri njej so se naučili kopel pripraviti user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

16.01.2007, 22:45

clock-img

Anonimen

user posted image  user posted image  user posted image  Čudovito presenečenje!!!!

clock-img

17.01.2007, 09:29

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

TO pa res zelo lepo! user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2007, 13:15

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Vau, to je pa res zelo, zelo lepo presenečenje. user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje korenjake. Koliko pa so stari, če lahko vprašam?

clock-img

18.01.2007, 21:29

clock-img

Anonimen

user posted image  komaj čakam na kakšne take podvige user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem