writing-img

KOLCANJE

clock-img

01.12.2008, 11:02

clock-img

teičy

pencil-img

92

Pozdravljene mamice!

Zanima me, če čutite kolcanje vašega otročka. Jaz sem v 32. tednu in že dobra dva tedna kar intenzivno čutim to kolcanje. kakšen dan tudi 2x na dan.  To občutim kot enakomerno utripanje in tresenje trebuha, ker se verjetno cel strese ko kolcne. Mogoče pa je moja predstava napačna in je to kaj drugega.
Se vam zdi to normalno? kakšne izkušnje imate ve s tem?

Za odgovore se vam zahvaljuje in vem želim prijetno user posted image , tistim ki ste že mamice pa da bi čim bolj uživaleuser posted image .

clock-img

01.12.2008, 11:06

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

ola....jaz sem v 29t in tudi naš user posted image  kolca......siprav napisala-tresenje oz. vibriranje trebuha......baje da tudi po porodu te otroci ki zdej kolcajo,ostanejo kolcamožiuser posted image .....no to je vse čisto normalno........lepo nosečnost še naprej

clock-img

01.12.2008, 11:07

clock-img

naia

pencil-img

347

jaz sem v 29. tednu in že kar nekaj časa čutim otrokovo kolcanje, in to ne le dvakrat dnevno kot ti pišeš, pri meni je tudi 5-10krat dnevno. sem bila na 3D pregledu ravno, ko je mala kolcala pa mi je dr. rekla, da je požrešna in prehitro golta plodovno vodo, zato se ji kolca, da pa sama ne morem nič narediti...

clock-img

01.12.2008, 11:09

clock-img

naia

pencil-img

347

ja majchy23, midve sva pa na istem user posted image , februarčica...čaki čaki, a nisi ti tud na dieti za sladkorno, sem iskala malo punce s sladkorno med februarčicami...

clock-img

01.12.2008, 14:18

clock-img

titi3

pencil-img

328

Danes mi je babica povedala, da je to zelo dobro. Pomeni pa, da otrok ne bo imel težava z dihanjem. Jaz sem pa mislila, da je zaradi tega, ker je požrešna. Tako so nekatere pravile. Naj bi pil plodovnico.

"A man can be destroyed but not defeated."

clock-img

01.12.2008, 14:26

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Moji punčki se je dosti kolcalo v trebuhu... pa sedaj zunaj se ji tudi kolca dosti user posted image

clock-img

02.12.2008, 00:22

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

dobro al ne, zame je bilo to izredno neprijetno prenašati, ko je prava v trebuhu stalno kolcala. se je pa res po rojstvu nadaljevalo.
še dobro, da ta druga pikica v trebuhu skoraj ne kolca.

clock-img

02.12.2008, 11:33

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

V 1. nosečnosti je tudi moja user posted image  po večkrat na dan kolcala. Sicer sem prav uživala ob njenih gibih in brcanju, ampak tole kolcanje je pa tudi mene živciralo - kot da ti en živec "utripa" v trebuhu. user posted image  Zdaj sem pa noseča 18 tednov in tega še ne čutim.

clock-img

02.12.2008, 14:59

clock-img

titi3

pencil-img

328

zmajaz skoz sem iskala pravo besedo, da opišem občutek in živec, ki utripa je točno ta.

"A man can be destroyed but not defeated."

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem