writing-img

KOPALNE HLACKE-pomoc prosim!!!

clock-img

07.11.2004, 09:24

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Slisala sem za te hlacke: Sandy line neoprenske kop. hlacke...pa me zanima ce katera ve kje se dajo kupit in koliko stanejo???
Pa izkusnje ce jih imate??

Hvala :rozica:

clock-img

07.11.2004, 10:01

clock-img

Tipi

pencil-img

431

Ojla.

Poglej na to stran, http://www.plavanje-dojenckov.com
islim, da boš tukaj našla vse potrebne informacije.

lp:sloncek:

clock-img

07.11.2004, 10:04

clock-img

malika

pencil-img

3199

Ima jih moja svakinja in ji je žal, da jih je kupila in dala toliko denarja zanje.Ko se tamala polula ali pokaka vseeno steče vse ven.ne vem, jaz sem kupila čisto navadne kopalkice in so čisto ok. Ali pa kopalne pleničke.

clock-img

07.11.2004, 10:04

clock-img

malika

pencil-img

3199

Ima jih moja svakinja in ji je žal, da jih je kupila in dala toliko denarja zanje.Ko se tamala polula ali pokaka vseeno steče vse ven.ne vem, jaz sem kupila čisto navadne kopalkice in so čisto ok. Ali pa kopalne pleničke.

clock-img

07.11.2004, 10:32

clock-img

erika

pencil-img

227

Tudi jaz jih imam, pa nisem zadovoljna z njimi

clock-img

07.11.2004, 11:20

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

tudi moja kolegica jih je imela...pa ne vem če so jih 2x uporabili...bolje navadne kopalkice, ti pa itak sama približno veš kdaj je mali kakal, da ne bo glih takrat v vodi...mi nismo imeli nikoli nesreče...pa je bla zmeraj kar v kopalkicah

clock-img

07.11.2004, 14:29

clock-img

kimi

pencil-img

3836

jaz moram tiste v dm-u kupit sam nisem opazila kašne pleničke notr so le kot kopalne hlačke kam gre pa kakec ali lulanje ?

clock-img

07.11.2004, 14:33

clock-img

Anonimen

Neoprenske so res brez veze, po mojem samo stane pa nič drugega. Mi smo imeli kopalkice, ki imajo v notranjosti folijo, znotraj pa frotirček, pa so bile čisto v redu. Saj isto teče ven, če se polula, če se pa pokaka, pa drekec ostane znotraj, ravno tako kot pri navadnih kopalkah. Ampak ravno toliko, da te bademajstri prav čudno ne gledajo... ali pa po možnosti še iz vode pošljejo. So pa od Mothercare in ti jih lahko pošljem, ker smo jih že zdavnaj prerasli.

clock-img

07.11.2004, 14:38

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ja precej so drage,baje kar 5000 sit :hudicek:,matr so cist nori...
... pol je bols da kr plenicke kupim, pa bo...

clock-img

08.11.2004, 11:02

clock-img

india

pencil-img

5342

Mi smo kupili en paketek v DM, pa so pardon na izrazu...čist navaden klump. Bolje je samo kopalkice, saj po mojih izkušnjah še ni noben kakal v bazenu,potem pa daš pač pleničko gor.
Preveč denarja zmečeš vstran!
LP, Miška:bravo::love:

clock-img

08.11.2004, 12:01

clock-img

Anonimen

O ja, jaz pa enega poznam, ki je kakal v bazenu... ampak v navadne kopalke.

clock-img

08.11.2004, 12:31

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Jaz se nebi zanasala na to, da ne bo kakal, ker ce se pokaka placas mastne dnarje, da spucajo... Meni so pa te od DM-a ful ok. In tud mali je bil zadovoljen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem