writing-img

KRANJČANKE

clock-img

08.08.2012, 09:31

clock-img

Lolek in Bolek

pencil-img

332

Tiste, ki ste bile letošnjo prvo polovico pridne in hodile na telovadbo; kje ste bile zadovoljne z vodenimi aktivnostmi (aerobika, body pampi etc.)?
V naprej hvala za vaše odgovore.

clock-img

08.08.2012, 15:13

clock-img

sončnica14

pencil-img

255

Jaz čez zimsko sezono hodim v Mega Center in sem tam zelo zadovoljna. Všeč mi je  zato ker:
-  je zelo velika izbira vadb (veliko različnih vrst, od popoldneva do poznega večera v vseh treh dvoranah - enkrat že najdem čas  in vadbo, ki mi je všeč)
- imajo na splošno zelo dobre inštuktorice in inštruktorje
- niso potrebne prijave na vadbe - prideš kadar želiš
Komaj čakam september, da spet začnem.

clock-img

08.08.2012, 21:31

clock-img

sončnica14

pencil-img

255

Drugače imaš pa v Kranju sedaj kar precej izbire, poleg Mc.ja imaš v Stražišču Prošport, pa na bazenu v Kranju Maxxfit, v bivšem IBIju je nekaj, potem ima Fitpro na več lokacijah različne vadbe.
V septembru imajo večinoma vsi kakšne dneve odprtih vrat, ko so vse vadbe zastonj, pa lahko mogoče malo probaš na več lokacijah.

O izkušnjah še kje drugje naj pa še kakšna druga kaj pove iz lastnih izkušenj.

clock-img

09.08.2012, 11:29

clock-img

Lolek in Bolek

pencil-img

332

Najlepša hvala sončnica. Včasih sem hodila v Monika šport k Jerci. Mogoče katera ve, če ona še kje vodi ae?

clock-img

09.08.2012, 14:02

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: Lolek in Bolek

Najlepša hvala sončnica. Včasih sem hodila v Monika šport k Jerci. Mogoče katera ve, če ona še kje vodi ae?

Jerca ni več v teh vodah. Sedaj dela in živi v Bruslju.

clock-img

10.08.2012, 13:17

clock-img

Lolek in Bolek

pencil-img

332

Se mi je kar zdelo, ker jo kar na lepem več ne srečujem več tudi  tam kjer je nazadnje živela z svojo družinico. Sem pa mislila, da se je samo preselila....
Hvala za info...
Jerci pa vse dobro.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem