writing-img

K ginekologu

clock-img

20.06.2007, 12:24

clock-img

perbola

pencil-img

38

Zanima me naslednje...  ze 1 leto in pol se bolj ali manj trudiva za user posted image . Mislim da je skrajni čas, da grem na nekaksen pregled. Zdaj me pa zanim, kaksen je potek, kaj ti najprej pregledajo, ti dajo kake tablete inekcije itd? Berem o laporoskopiji in podobnem in če vam po pravici povem nimam pojma kaj vse to sploh je?! Vem samo to , da baje najprej pregledajo moškega, ker je to najlažje... pa še to nevem, če je res.. Pomagaj te mi prosim. Vsem, ki ste user posted image  in tistim, ki še vedno ne čakate na user posted image  pa veliko sreče in veselja

< Sporočilo je popravil Nalin RR -- 21.6.2007 11:20:23 >

clock-img

20.06.2007, 14:20

clock-img

pinkec

pencil-img

88

Ojla -

jaz sem šla k moji ginekologinji (sicer sem malce goljufala, ker se trudiva "šele" 6 mesecev) in mi je dala napotnico za ambulanto (MB). Z napotnico sem šla tja in so me naročili konec septembra, mojega moža pa oktobra, s tem, da mora on takrat s seboj prinesti napotnico od svojega osebnega zdravnika. Jaz nisem še nobenih pregledov, raziskav in podobno dala čez, tako da me to še vse čaka, če nama seveda prej ne rata. user posted image

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem