writing-img

Kašelj

clock-img

01.02.2009, 21:13

clock-img

danu

pencil-img

30

Koliko časa je normalno, da otrok kašlja? Moj sinko kašlja že od božiča. Zadnji teden je bilo že dobro, sedaj pa ponovno kašlja. Kašelj je suh, dražeč, tako da ponoči zelo slabo spi. Pogledala sem mu v grlo in ima na obeh straneh-lokih grla zadebeljeno, kot da bi mu štrlelo malo sluznice. Ne vem, če sem to dobro napisala. Prosim vas za kakršen koli nasvet. Proti kašlju že ukrepam, skrbi me njegovo grlo. Hvala! LP

clock-img

02.02.2009, 09:21

clock-img

nežka

pencil-img

289

Pelji ga k pediatru! Povej, da kašlja že dolgo, predolgo če vprašaš mene. Naj ga pregleda, morda vzame kri...

clock-img

02.02.2009, 09:53

clock-img

viledka

pencil-img

121

mi kašljamo celo zimo - enkrat bolj drugič manj. Pojdi k zdravniku, da boš pomirjena - mi smo se na to že navadili in ne hodimo

clock-img

02.02.2009, 12:11

clock-img

lilka

pencil-img

1380

Jah, naša tudi kašlja, če kašlja mokro ji dajem Prospan za redčenje in potem počasi mine, če kašlja zelo suho po celo noč delamo vlažilne inhalacije in potem tudi mine, tudi mi zaradi tega ne hodimo več, k zdravnici, če se le da se sami zližemo, je čisto prepogosto to kašljanje, no zdej ko je jemala Bronhomunal je malo boljše.
Pač pelji k zdravniku, če se ti zdi, jaz sem jo na začetku tudi, pa sej zato so tam!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem