writing-img

Kahlica

clock-img

10.07.2005, 12:05

clock-img

martin

pencil-img

21

Imam sina starega 18.mesecev in rekli so mi, da
moram počasi misliti na nakup kahlice za sina.
Kakšne izkušnje s tem imate Vi?

LP ...

clock-img

10.07.2005, 12:10

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Izkusenj se nimamo, kahlico pa. Se ze kaksen teden spravljam, da jo damo se v uporabo :)

clock-img

10.07.2005, 12:28

clock-img

neja

pencil-img

764

Mi smo kahlico sprobavali že pred drugim letom, ampak to bolj tako, da jo spozna. Ko pa je dopolnila dve leti, pa vedno bolj in sedaj je že kakšna dva tedna brez plenice, le ponoči jo ima za vsak sluičaj, ampak je vedno suha.

Če vidiš, da otrok rad sedi gor in se celo polula ali pokaka, potem ga kar dajte gor, če pa še ne bo hotel, pa ga ne silit. Bo že prišel čas, ko bo pripravljen.

LP:)

clock-img

10.07.2005, 13:02

clock-img

Anonimen

Pri nas nismo kupovali kahle, pač pa nastavek za WC školjko. Sine pa je gor posedal nekje od švoh drugega leta in največkrat je misija kakec uspela. Predvsem zjutraj pred odhodom v vrtec, ker sem vedela, da je takrat pravi čas za praznjenje njegovega črevesa.

clock-img

10.07.2005, 13:07

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

David še ne kaže nikakršnega zanimanja. Če ga slečenega posedem na kahlo ali natavek za WC, gree takoj dol. Star bo 18m.

Mi bomo kar počakali, da bo začel kazati zanimanje. Bo že, ko bo.

clock-img

10.07.2005, 15:20

clock-img

Anonimen

js sem pa našo dala na kahlo pri ene 11 mescih al kok, ker je vedno ob isti uri kakala in sem želela da bi kakala v kahlico. vendar pa ji je do zdej ratal 2x kakat v kalo, nardi pa vsak večer in vasko jutro lužo v kahlo :) tko zgodej pa tut zato, ker še ne more vstat iz kahle in ne more pobegent iz nje :) tko da bo vedla zakva se gre ko bo taprav čas za to

lp, lara

clock-img

10.07.2005, 19:47

clock-img

dojenček

pencil-img

79

Mi smi stari 15 mesecev in nam je uspelo:) se že dvakrat polulati v kahlico. To smo počeli takrat, ko je bilo zelo toplo, saj je lahko kar brez planice hodil, mamica pa vsakih par minut spraševala, če gre lulati in tako nama jo je uspelo:sloncek: napolniti.

clock-img

11.07.2005, 10:01

clock-img

asso

pencil-img

3700

Mi smo stari 8 mesecev in že pol meseca uporabljamo kahlico in nam kar uspe se polulat in tudi pokakat notri, čeprav je še vedno tudi plenica aktualna in bo še en lep čas.
Začeli smo pa tako zgodaj, ker je večkrat zaprta in težko kaka v kahlici ji pa to rata zelo zelo lažje.

Lp asso

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem