writing-img

Kaj bi si mislile?

clock-img

03.07.2008, 09:13

clock-img

naja17

pencil-img

2696

V soboto grem na eno večjo poroko in vem, da kar koli boš mel gor, boš skomentiran in enim všeč, enim ne... Ok, tko pač je in mi dol maha, ker vem, da imam fenomenalno poletno obleko. Ampak, ta obleka je narejena tako, da bi blo najboljš, če sem brez modrca (tisti silikonski-nevidni, se baje odlepijo, če ti je vroče, kar mi vrjetno bo), kar čist vredu zgleda, samo malce mi je neprijetno k je ravno poroka...

Kaj ve mislite?

clock-img

03.07.2008, 09:14

clock-img

amaya

pencil-img

4434

ja pa dej si tistega brez naramnic, al ne gre?

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

03.07.2008, 09:16

clock-img

pety78

pencil-img

6109

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

ja pa dej si tistega brez naramnic, al ne gre?

Pa kakšnega v kožni barvi.

Kaj pa bi bilo narobe, če bi recimo bila brez? A bi se to opazilo?

clock-img

03.07.2008, 09:17

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Nisem za te fore brez modrca okol hodit...

clock-img

03.07.2008, 09:20

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Meni je pa lepo videt, samo morajo biti prsi lepe in predvsem "samostoječe" ! user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

03.07.2008, 09:22

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Meni je pa lepo videt, samo morajo biti prsi lepe in predvsem "samostoječe" ! user posted image

Ja itak user posted image

clock-img

03.07.2008, 09:22

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Ja če si lahk komot bodi brez. Jaz nemorem bit ker ne stojijo tok lepouser posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

03.07.2008, 09:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.07.2008, 09:25

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Hja... Tisti brez naramnic se baje odlepijo, tisti s prozornimi ne pašejo, skrajna sila je kak kvačkan bikini, ampak pol je ful štrikcev...Res bi blo najbolš brez, ker je hrbet v celoti čisto gol... Sej meni drgač ni problem bit brez modrca polet (sej se pozna gravitacija pri 21-ih in 27-ih), ampak v tem primeru mi je malce nerodno, ker je pač poroka, pa že tko bom po moje malce izstopala

clock-img

03.07.2008, 09:27

clock-img

naja17

pencil-img

2696

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Bodi brez modrca. samo imej okoli sebe dosti prostora za manevriranje user posted image  , da ne boš koga z joško udarla.

user posted image user posted image user posted image user posted image  ja, sam res

pa sej nimam takih...75Buser posted image

clock-img

03.07.2008, 09:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

03.07.2008, 09:34

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

Tisti brez naramnic se baje odlepijo

Brez modrca in kupi si une nalepke za joške gor držat. Dobijo se v štacuni s šiviljskim materialom.
Jst sem to mela in mi je gor joške dobr držalo. SAm mal je cukalo ko sem si jih dol odlepvala.

clock-img

03.07.2008, 09:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

03.07.2008, 09:39

clock-img

jagoda77

pencil-img

691

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Hja... Tisti brez naramnic se baje odlepijo, tisti s prozornimi ne pašejo, skrajna sila je kak kvačkan bikini, ampak pol je ful štrikcev...Res bi blo najbolš brez, ker je hrbet v celoti čisto gol... Sej meni drgač ni problem bit brez modrca polet (sej se pozna gravitacija pri 21-ih in 27-ih), ampak v tem primeru mi je malce nerodno, ker je pač poroka, pa že tko bom po moje malce izstopala

ja kva pa pol, če je ohcet... če si brez si pač brez, sej sem bila jest tud že na kakšni zabavi ali čem brez, to pa res ni važno, ne bi rekla, če bi šla na pogreb, ohcet pa res ni nič takega, pa še full bo vroče...
za ohcet je bolj to, da naj bi bila samo nevesta tisti dan v belem, to je edina zadeva, ki jo jest vem kot pravilo za ohcet user posted image

clock-img

03.07.2008, 09:43

clock-img

naja17

pencil-img

2696

IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR

Tisti brez naramnic se baje odlepijo

Brez modrca in kupi si une nalepke za joške gor držat. Dobijo se v štacuni s šiviljskim materialom.
Jst sem to mela in mi je gor joške dobr držalo. SAm mal je cukalo ko sem si jih dol odlepvala.

Kaj pa je to zej? A to ni isto kot tole: link

Štacuna s šiviljskim materialom na Gorenjskem-kje?

< Sporočilo je popravil shorty -- 4.7.2008 8:50:05 >

clock-img

03.07.2008, 09:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Špacka

Enako.

clock-img

03.07.2008, 10:03

clock-img

benika

pencil-img

7793

V KR na Planini blizu Randez-Vousa. Mislim, da se ji reeče Žida al nekej podobnega.

clock-img

03.07.2008, 10:05

clock-img

Anonimen

Če so samostoječe, potem pojdi brez nedrčka.Zakaj pa ne? Samo, da ne boš nevesto zasenčila.user posted image

clock-img

03.07.2008, 10:34

clock-img

naja17

pencil-img

2696

punce... našla tole: link
in to takoj pod mojim blokomuser posted image  ej, smotka sem, da je ni.... tko, da stale bojo že dobro, niplni pa, če koga motjo, naj ne gledauser posted image

< Sporočilo je popravil shorty -- 4.7.2008 8:50:50 >

clock-img

03.07.2008, 10:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

niplni pa, če koga motjo, naj ne gledauser posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Mislim, da moško populacijo ne bodo motili. user posted image

clock-img

03.07.2008, 12:57

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

IZVIRNO SPOROČILO: Špacka

Enako.

enako

clock-img

03.07.2008, 13:03

clock-img

Anonimen

Odvisno al maš mini A al E košarico. user posted image  No resno, meni je vseeno neokusno brez modrca it kamorkoli, razen doma.

clock-img

03.07.2008, 14:47

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Ne vem. Daj kako fotko gor, pa bomo lažje ocenili. Itak, da nas zdej zanima kako hudo oblekco imaš to.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

03.07.2008, 15:06

clock-img

naja17

pencil-img

2696

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Ne vem. Daj kako fotko gor, pa bomo lažje ocenili. Itak, da nas zdej zanima kako hudo oblekco imaš to.

naj vam bouser posted image , čeprav ne vrjamem da vam bo všeč, sam je res poletna

http://www.benetton.com/html/en/undercolors/main/02.shtml

torej ta čisto na levo

clock-img

03.07.2008, 15:08

clock-img

gojska

pencil-img

1128

men se zdi brez modrca katasrofa, razen                če imaš tako lepe, da bi ti vsaka zavidala. Pol pa tko ne more nič nihče rečt. Razen kakšna tercialka.
Mam tud jest eno lepo poletno obleko, gol hrbet s trakovi si jo zavežeš okoli vrata. Zame neuporabno, razen na morju ko mam spodaj modrc od kopalk.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem