writing-img

Kaj bi to lahko bilo?

clock-img

02.07.2007, 08:35

clock-img

mišeka

pencil-img

32

Živjo!

Od petka (29.6) imam krče v trebuhu (prav pri popku), ovulacijo naj bi imela okrog 27.6. Včeraj 1.7 pa sem krvavela (ampak samo kako urco (temno rdeče-rjava kri). Ampak krči mi ne pojenjajo od petka.

Posim povejte mi kaj si mislite. Moja G je pa že dva tedna na dopustu.

Hvala vsem pa čim več user posted image

Lp

clock-img

02.07.2007, 09:11

clock-img

Ivi33

pencil-img

193

Naredi test, pa boš videla.

Srečno ...

clock-img

02.07.2007, 09:12

clock-img

nov03

pencil-img

56

ivi33 ma prow...naredi test in srečno...

lp,
Uršula

clock-img

02.07.2007, 09:27

clock-img

mišeka

pencil-img

32

ja, ampak a ni tako, da šele ko user posted image  zamuja, narediš test? Jaz user posted image  naj bi dobila 10/11.7. drug teden.

clock-img

02.07.2007, 09:59

clock-img

moci

pencil-img

5572

kupi en malo cenejši test (npr. baby check testne trakove) in ga naredi zjutraj po navodilih. mislim, da bi vseeno moral pokazat. ga boš pa potem še 1x, saj sta 2 v paketuuser posted image

clock-img

02.07.2007, 10:36

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Kaj pa če je vgnezditvena krvavitev? 

clock-img

02.07.2007, 10:37

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

A ja še to, poskuši še nekaj dni počakat potem pa naredi test, tako kot so ti svetovale že predhodnice. 

clock-img

02.07.2007, 10:41

clock-img

bekyca

pencil-img

143

Jaz tudi mislim, da bi to lahko bila vgnezditvena krvavitev. Jajčece se vgnezdi (če se) nekje teden dni po oploditvi. Sama si lahko najbolje izračunaš ali bi to štimalo, glede na to, kdaj si imela O.

Vseeno ti pa priporočam, da počakaš na dan predvidene M, če pride se tako ve kakšna je situacija, če pa ne, pa narediš test. Sliši se simpl ja, samo saj vem kako je tole čakanje zoprno. Sama sem šele v tretjem krogu, pa me vseeno tole čakanje iz meseca v mesec prav ubija. Trenutno je ne pričakujem 4.7. - še dva dni čakanja.....jaoooooo, ubija. user posted image  

Ti pa držim pestke, da zagledaš user posted image . Sporoči!

Lp

clock-img

02.07.2007, 10:51

clock-img

mišeka

pencil-img

32

Punce najlepša hvala za vaša mnenja. Želim vam čim večuser posted image  in da čimprej zagledateuser posted image

Pozdravčki.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem