cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj je pa zdaj to?

clock-img

04.10.2005, 10:24

clock-img

Tia-na

pencil-img

454

Danes zjutraj sem dobila »menstruacijo«, prej pa nikakršnih znakov (izcedek, bolečine v križu, špikanje v jajčnikih). kar ulila se je svetlo rdeča kri in danes je šele 23 dan ciklusa. če bi s fantom »telovadila« v času ovulacije bi se že veselila, da je vgnezditvena krvavitev, tako pa res ne vem kaj se dogaja.  Še nikoli se mi ni kaj takega zgodilo… user posted image

< Sporočilo je popravil Tia-na -- 4.10.2005 10:27:32 >

clock-img

05.10.2005, 07:00

clock-img

girly

pencil-img

951

jah, včasih nam hormončki malo ponagajajo. se zgodi. mogoče kakšen stres, prehlad al pa kaj podobnega. ne skrbi, ta mesec te je pač user posted image  obiskal malo prej. če pa sta s tvojim vsaj kake 3 dni pred O "telovadila" je pa mogoče res VK, ampak če je VK potem naj bi trajala samo kak dan ali največ dva. Če traja dlje je verjetno res user posted image  . seveda vse to velja za 28 dnevni cikel, saj naj bi tam imela O nekje 14 dan, vgnezditev pa se zgodi 7-10 dni po oploditvi.

lep pozdravček
girly

Kris je najin sonček :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem