writing-img

Kaj je zdaj s to krvomočnico oz. smrdljivčko?

clock-img

01.10.2005, 15:13

clock-img

Anonimen

A kaj pomaga al ne? Oz. je kateri pitje tega čaja pomagalo?user posted image
Študiram al naj si ga nabavim al ne user posted image

clock-img

01.10.2005, 15:42

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Probat ni greh. Že za druge stvari je dobra ne le za naraščaj. Ne smeš pa pretiravat oz. se moraš držat navodil. Ne poznam nobene, ki bo po njem zanosila, poznam pa take, ki sem ji je malenkost uredil ciklus. Med njimi sem tudi jaz, vendar bi bil verjetno spet čas da spet probam s pitjem čaja, ker mam spet probleme. Verjetno glih ne učinkuje na vse isto. Poskusi pa boš vidla.

clock-img

01.10.2005, 16:23

clock-img

miška

pencil-img

36

Ojla!
Prosim, ce mi poveste, kak caj je to. Z kaj pa naj bi pomagal?

lp

clock-img

02.10.2005, 00:26

clock-img

fionaP

pencil-img

431

Tkole bom povedala: ko sem jo imela pol leta na polici in se spraševala ali naj jo pijem ali ne, mi ni pomagala. user posted image
Potem sem jo pa en mesec pila pila takoj po končani M samo 10 dni, pa sem bila user posted image .

clock-img

02.10.2005, 23:54

clock-img

Anonimen

Kristina! jaz jo imam doma. Že kar nekaj časa, pa je še nisem pila. ne vem zakaj, kar čaka me :) drugače pa ena vrečka tega čaja stane cca 400 sit in je za kar nekaj skodelic, tako, da ni drag.

clock-img

04.10.2005, 14:40

clock-img

Anonimen

Ok, sem se odločila, da bom to začela zdaj pit. user posted image  Naslednji problem, ki je nastal, da je pri nas-v našem kraju ne dobim. V lekarni mi je rekla, da bom to sam na kakšni tržnici dobilauser posted image
Kje ste čaj ve kupile?

clock-img

04.10.2005, 14:51

clock-img

S22

pencil-img

241

Kak ČAJ je to?user posted image Jaz bi ga tud,a mi zaupate za kerga gre?
LP

Zmeraj se nam ponudi nova priložnost,zato je ne zapravimo.Vsaka nova možnost,je morda lahko nov začetek nečesa.Kar pogumno

clock-img

04.10.2005, 14:53

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

To je čaj Krvomočnica narejen iz smrdljičke, ki naj bi pomagal pri prekrvavitvi v maternici oz. baje da naj bi pomagal tud moškim. Vsaj tko pravjo, da naj bi ga pomožnosti pila oba. Jaz sem ga kupila pri zeliščarki.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem