writing-img

Kaj kupiti?

clock-img

13.03.2009, 23:09

clock-img

Tinyka

pencil-img

8

Pozdravljene!
Imam težavo, sosed in soseda imata ta vikend rojstni dan, pa nimava pojma, kaj naj jim kupima oziroma podariva. Naj povem, da sva se nedolgo nazaj priselila sem in smo v še kar dobrih odnosih, ne poznamo pa se še tak dobro, da bi vedela, kaj potrebujeta. V bistvu imata vsega dovolj.  Kaj se podarja tak, da ni za prah nabirat in da so to bolj simbolična darilca? Stara sta pa okoli 30 let.
Ona je mojemu podarila za roj. dan alk. pijačo. Tak sva mal razmišljala, da bi kaki lepi pladenjček (kristalen ali kaj takega) pa kako dobro bonboniero, kaj menite?

Sem najboljša teta na svetu

clock-img

13.03.2009, 23:11

clock-img

tinncyka

pencil-img

2510

jaz bi tudi razmišljala v tej smeri! nekaj uporabnega pa je, tak da se ne nabira prah gor.user posted image

clock-img

13.03.2009, 23:12

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

speci eno dobro pecivo, pa daj na dekorativni krožnik.

clock-img

13.03.2009, 23:15

clock-img

tinncyka

pencil-img

2510

tudi to je dobra zamisel...user posted image user posted image

clock-img

13.03.2009, 23:20

clock-img

Tinyka

pencil-img

8

ne, pecivo ne pride v poštev, prevečkrat uporabljeno-čeprav brez darilnega krožnikauser posted image

clock-img

13.03.2009, 23:34

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Kupiš košaro in daš notri, olivno olje, bučno olje balzamični kis, kakšno dobro vino , suho sadje ali pa lešnike dobro čokolado ali salamo.Vse mora biti res kakovostno.Tako se izogneš praholovcev.

clock-img

13.03.2009, 23:43

clock-img

haloze

pencil-img

281

IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Kupiš košaro in daš notri, olivno olje, bučno olje balzamični kis, kakšno dobro vino , suho sadje ali pa lešnike dobro čokolado ali salamo.Vse mora biti res kakovostno.Tako se izogneš praholovcev.

To se tudi meni zdi dobra ideja.

clock-img

14.03.2009, 05:10

clock-img

amaya

pencil-img

4434

user posted image

že uporabila in je lepo izpadlo

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

14.03.2009, 08:21

clock-img

Mala koala

pencil-img

131

user posted image
Uporabno in dovolj neosebno darilo. Glasujem za to varianto.

clock-img

14.03.2009, 11:28

clock-img

Kaštrun

pencil-img

668

enako sem hotela predlagati tudi jaz.

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

clock-img

14.03.2009, 14:52

clock-img

Tinyka

pencil-img

8

Hvala za predlog, na koncu sem v Kristalu kupila darilni bon in steklenico dobrega W.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni