cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj kupiti za 30. obletnico poroke?

clock-img

17.01.2008, 10:27

clock-img

riders

pencil-img

475

Saj vem, da bi tole spadalo pod forum Poroka, obletnice..., ampak tam se pogovarjajo samo o porokah, tukaj je pa mal bolj živahno user posted image

Torej, prijatelja (bolj znanca, no) sta naju povabila na 30. obletnico poroke. Ker ju ne poznam preveč dobro, nimam pojma, kaj kupiti. Menda ona ne mara masaže, savne, dolgih voženj (sem mislila kak enodnevni izlet v Benetke ali na Dunaj), športa...Kolegica jima bo kupila kozarce za kuhinjo user posted image , men je pa to tko mim...

Kaj torej naj kupiva? Saj vem, da so taka vprašanja nehvaležna, ampak jaz ju poznam skor tolk kot vi user posted image

clock-img

17.01.2008, 10:30

clock-img

riders

pencil-img

475

Ojoj, sem že prestavljena. Zdaj pa ne bo veliko odgovorov user posted image

clock-img

17.01.2008, 10:34

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Ekonom lonc?user posted image

Ok...zakaj ljudje sploh vabijo na 30. letnico poroke?user posted image  In to ljudi, ki jih ne poznajo?user posted image  Men se to zdi fešta za družino, najbližje...

No ja, glede na situacijo - darilo ne sme biti predrago, preveč osebno (to itak ne more bit, ker jih ne poznaš)...

Manjša slika, grafika, kipec, lepa vaza, svečnik.... pa paziš, da ne kupiš ravno v kičolenduuser posted image ... To je to.

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

17.01.2008, 10:58

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

jaz bi šla v swarovskega po kakšno lepo vazo oz. lovilec prahu. ali pa special torto, če veš da je ne bo. roža s fontano, karte za tarok, poker, če sta za žur. če lahko dobiš njuno sliko (lahko iz poroke) jima lahko narediš special okvir. šalce, majice, kape z njunima slikama ali imenom.

iz malega zraste veliko

clock-img

17.01.2008, 11:13

clock-img

riders

pencil-img

475

IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

Ok...zakaj ljudje sploh vabijo na 30. letnico poroke?user posted image  In to ljudi, ki jih ne poznajo?user posted image  Men se to zdi fešta za družino, najbližje...

Se globoko strinjam.

Jaz sem sicer zelo proti darilom, na katerih se nabira prah, ampak zgleda, da bo treba poseči po kakšnem takem.

Hvala vama za ideje, če se pa kdo spomni še česa, na čemer se ne bo nabiral prah user posted image , se pa priporočam!

Aja, kot darilo so mi zelo všeč krilca http://www.krilca.si/, samo ne vem, če bi bilo to primerno (mogoče bi zamerila user posted image )

clock-img

17.01.2008, 18:34

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

IZVIRNO SPOROČILO: riders

Aja, kot darilo so mi zelo všeč krilca http://www.krilca.si/, samo ne vem, če bi bilo to primerno (mogoče bi zamerila user posted image )

O, bog ne daj tega.user posted image ... potem jima že raje kupi vibratoruser posted image Črniuser posted image Debeliuser posted image Dolgiuser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

17.01.2008, 18:39

clock-img

Anonimen

Aja, kot darilo so mi zelo všeč krilca http://www.krilca.si/, samo ne vem, če bi bilo to primerno

Meni ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lahko jima organiziraš profesionalen fotosešn :):

clock-img

17.01.2008, 18:55

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Kaj pa kakšen darilni bon, npr. za Merkur, City Park.... Pomojem nimaš s tem kaj zgrešit.

clock-img

17.01.2008, 19:00

clock-img

Anonimen

Ja, kaj pa vem, če je 30. obletnica poroke, to je že ful, morda že kakšen kozmodisk ali pa tisti traj Jack Lewinov, ki podpira kolenske kosti?

clock-img

17.01.2008, 20:30

clock-img

riders

pencil-img

475

IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

O, bog ne daj tega.user posted image ... potem jima že raje kupi vibratoruser posted image Črniuser posted image Debeliuser posted image Dolgiuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Drugač pa - kosmodisk, ja, to je dobra ideja, ampak sem skor prepričana, da ga že ima vsaj eden od njiju.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem