writing-img

Kaj mislite?

clock-img

14.06.2007, 12:10

clock-img

Anonimen

Sem naredla romed test pa sta se lepo vidle dve user posted image . Dons sem bla pa pri gin. pa ni nč vidla pa rekla je da sluznica tanka in da to nč dobrga ne kaže. Kaj pa ve pravite? Jutr dobim rezultate krvnega testa pa da vidmo, sam ko se nebi tolk cajt vleku.

clock-img

14.06.2007, 12:14

clock-img

Anonimen

Evo lahka pogledate slikico testa pa mi poveste svoje mnenje. Zlo bi mi pomagale.

clock-img

14.06.2007, 12:14

clock-img

lin

pencil-img

2504

Pozdravljena.
Ko sem jaz zanosila me je sestra  naročila na pregled ( pomotoma ful hitro,ker ponavadi naročajo za prvi pregled v 8 tednu)in se tudi ni nič videlo,pol sem pa morala priti nazaj čez 14 dni in se je že lepo vidlo,tako da upanje še obstaja.Zdaj imam triletno punčko.
Srečno in držim pesti da boš tudi ti srečkauser posted image

clock-img

14.06.2007, 12:29

clock-img

Anonimen

Mhmmm.Mal me skrbi izjava zdravnice.Ker pri njej pa je le ziher.Počakaj na teste,pa boš videla,na čem si.Mislim pa,da romed brez nosečniškega hormona ne bi smel biti lažno pozitiven.

Vse dobro ti želim!user posted image

clock-img

14.06.2007, 12:30

clock-img

Anonimen

Sm pogledala tud test-jaz vidim sam eno močno črtico-mislim,da kontrolno.Če je že tud druga,je blaga.In imašš še mal nosečniškega hormona.Tak,da upanje še obstaja...

clock-img

14.06.2007, 12:32

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Tudi jaz vidim samo eno črtico. Žal user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.06.2007, 12:34

clock-img

Anonimen

Res je da se prek slike slabš vidi. Ampak zagotavlam da sta dve sm pokazala ginekologinji pa je rekla da sta lepo vidne dve.

clock-img

14.06.2007, 12:38

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz vidim drugo črtico, sicer zelo, zelo blago...Počakaj na krvni test...Upam....zateuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

14.06.2007, 12:43

clock-img

Mbee

pencil-img

348

jst sm imela tud tkole vidni dve črtici pa sm srečka nosečka tko da je upanje verjemi mi!!! držim pesti da bo krvni test pozitiven!!!!!user posted image user posted image user posted image

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

clock-img

14.06.2007, 12:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.06.2007, 12:57

clock-img

nizy

pencil-img

1993

Jaz sem isti test naredila ko naj bi bila nekje 10 dni noseča ,pa mi je isto pokazal ,jaz sem tudi pri sebi nekako opazila user posted image , drugi pa niso bili tega mnenja .Test sem naredila preden sem šla slikat gleženj,zaradi previdnosti.Slikat sem šla ker mi ni nihče potrdil, da so to prave črtice a ja tud CLEAR BLUE TEST NI POKAZAL PLUSKA ISTI DAN.Čez par dni pa je user posted image  izostajala .Po dveh dneh izostanka test baby chek pokaže user posted image prva sicer slabše vidna druga normalno temna .Ker sem šla slikat . pa takoj panika ,grem k svojem G pri 3 tednih pa pravi da se slabo vidi , da pa se nekaj dogaja .Od takrat user posted image zaostaja  že 2 tedna , jutri imam ponovni pregled .  Se oglasim,  aha  zdaj naj bi bilo 5t.Pri drugi user posted image so pri 5t že potrdili user posted image .

Mal sem na dolgo in široko napisala , upam da ti kaj pmagalo.

clock-img

14.06.2007, 13:18

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

Ne sekiraj se še... če sta dve črtici potem je to dober znak. G pa tud ne more tolk hitro rečt kaj se dogaja. Šele v 5 T ponavadi sigurno potrdijo. Držim pesti, da bo user posted image ...

clock-img

14.06.2007, 13:52

clock-img

Sash

pencil-img

133

Ko sem sama delala test mi je enako pokazal in nisem bila sigurna kaj je. Tes sem čez čas ponovila pa mi je enako pokazal in žal nisem bila noseča. Upam, da ti si in da boš uživala v user posted image .
Pa srečno.
Sash

Na svetu sem zato, da ljubim in ne sovražim!

clock-img

14.06.2007, 23:50

clock-img

po33

pencil-img

55

JAZ PA MISLIM,DA JE +.Lepo se vidi tudi 2. črtica,čeprav blago.Tako je meni kazal Clearblue,naredila sem ga,še predno mi je izostala M.potem sem morala še na krvnega,ker g. ni nič videl.Zanosila sem dvojčka.Javi nam,veliko srečeuser posted image !

clock-img

15.06.2007, 00:47

clock-img

Anonimen

Tudi jaz sem imela blago črtico, pa sem srečka nosečka... Upanje obstaja user posted image

clock-img

15.06.2007, 15:06

clock-img

Anonimen

Dons bi mogli bit rezultati krvnega testa pa še nč niso dobl izvidov. Tak da v pondeljek zvem. Uf kak se to doooolgo vleče.

clock-img

16.06.2007, 07:17

clock-img

amaya

pencil-img

4434

ursus, kar pogumno. 9 mesecev boš morala nestrpno čakati, da boš lahko končno majhno štručko crtala....jaz mam pa G komaj čez mesec, pa sem že čisto nestrpna...

Zaljubljena sem v tri fante...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem