writing-img

Kaj naj jemljem pred zanositvijo ?

clock-img

20.04.2007, 12:35

clock-img

sončica23

pencil-img

23

Zanima me kaj naj jemlejm predn zanosim in zakaj ? Veliko sem slišala o folni kislini. Kakšne so vaše izkušnje in vaša mnenja?

HVALA in lep danuser posted image

clock-img

20.04.2007, 12:36

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

jaz sem jemala samo folno, pa še to sem kdaj pa kdaj pozabila vzet tabletko, drugega pa nič.

clock-img

20.04.2007, 12:36

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Obvezno folno kislino, pa čim bolj zdravo živi.

clock-img

20.04.2007, 12:38

clock-img

TinkiBinki

pencil-img

409

Se strinjam.user posted image

clock-img

20.04.2007, 12:40

clock-img

Anonimen

Tifol tbl.

clock-img

20.04.2007, 12:41

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Folna ,...ja, jo priporočajo, ampak jaz sem jo jemala samo 1 teden, pa sem nehala , ker sem imela nore prebavne motnje. Sploh nisem mogla nikamor. Pa pri prvi je nisem jemala, pa je bilo vseeno vse ok. Škoditi pa ne more. Če ti paše, jo jemlji, pa kakšen vitaminček zraven tudi ne škodi.

clock-img

20.04.2007, 12:49

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Jaz sem si redno vsak dan jemala moza in zanosila iz prve. :)
Sicer pa tifol, omega plus in kaksni dobri vitamini ne skodijo.

Srecno!

clock-img

20.04.2007, 13:33

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

Sej se folno, pa omega,i.p.d.......kupi v lekarni brez recepta, a ne? Še kje drugot, DM,...??user posted image user posted image
Vprašat ni grehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep dan še naprej!user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

clock-img

20.04.2007, 14:51

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz sem jo takrat dobila celo v Mercatorju.

clock-img

20.04.2007, 16:55

clock-img

Anonimen

Jaz pa sem za tifol slišala veliko negativnih mnenj in ga tudi nikoli nisem jemala!Jej veliko sadja in zelenjave in popij kakšen naravno pridelan sok pa bo vse ok!pa čim prejšnjo user posted image ti želim!

clock-img

20.04.2007, 22:44

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Poleg Tifola obstajajo še druge tablete, ki vsebujejo dnevni odmerek folne kisline, ki je samo s sadnjem in zelenjavo ne moreš dobit(sploh ne s to, ki jo kupujemo v trgovinah) Poleg tega se folne kisline ne da predozirat, zato tudi nič ne škodi, če ješ poleg še sadje in zelenjavo:-)

S Tifolom samim po sebi ni nič narobe, nekaterim je pač slabo po njem, tako kot je bilo meni, zato sem jedla druge tablete, naprimer Folic Plus, pa še en cel kup jih je.

Sem jih pa jemala samo od O do M, ko pa sem zanosila pa do 3 meseca nosečnosti, oziroma dokler mi jih ni zmanjkalouser posted image

Je že fajn jest folno kislino...

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

29.04.2007, 16:20

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

Helow!
Mene pa še neki zanima: Ali lahko jem folno kislino (zdaj jem Tifol tabl.) in Omega - 3 (tega še ne jem) skupaj ali moram najprej ene pojest pa potem druge,user posted image user posted image user posted image user posted image al kako je s tem???user posted image user posted image user posted image
Zahvaljujem se za vaše odgovoreuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

clock-img

01.05.2007, 10:10

clock-img

mancag

pencil-img

131

Čim prej začni jesti (tifol tabletke) ,da bo otrok zdrav.
Vsaj 3 mesece pred zanositvijo.
Vprašaj genek..
Lep pozdrav!

clock-img

01.05.2007, 14:03

clock-img

torcica

pencil-img

349

Jaz jemljem Centrum Materna, to so multivitamini in minerali, ki so narejeni prav za nosečnice in ženske, ki želijo zanositi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem