writing-img

Kaj naj naredi

clock-img

31.01.2008, 11:09

clock-img

anita4

pencil-img

253

user posted image kaj naj naredim????
Danes je že tretji dan ko se je pokraspal po nosu in to do krvi.Nohteke mu strižem redno ,vendar ne v živo ker mi je babica svetovala da ravno ni pametno.
In kaj storiti , a mu naj dam rokavičke gor ????,to se mi zdi res bedasto da bi imel skoz neki na rokicah.
A se to vam tudi dogaj??
Lp

clock-img

31.01.2008, 11:14

clock-img

katee

pencil-img

2071

Moj user posted image  se je na začetku tudi konstantno praskal po obrazu, pa sem mu dala rokavičke gor. Naj bo še tako bedasto, vsaj popraskan ni bil.

Mami in oči me imata najraje!

clock-img

31.01.2008, 11:14

clock-img

biba 78

pencil-img

434

Da te potolažim, tudi naša pikapoka se krampa po nosku, po lasišču, pač kjer pride. Pa ji nikoli nisem dajala rokavičk gor. Res pa full pazim, kako ji strižem nohtke. Poskušam čim lepše oblikovat, da ne ostanejo kje tisti špički. Strižem pa ji nohtke takrat, ko spančka, ker drugače bi ji še prstek lahko odrezala, tako miga zraven. user posted image

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

clock-img

31.01.2008, 12:11

clock-img

jaša2

pencil-img

658

naša je tud bla konstantno popraskana - po nosu, pri očki, tak da je prav kri tekla...blo je poletje, tak da bi z rokavičkami najbrž pretiravala, ne? pa je šlo mimo in je nekak sama prenehala.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

31.01.2008, 12:19

clock-img

drobižek

pencil-img

506

Jaz sem ji dala gor rokavičke. Če nočeš, da bi bila popraskana, naredi to. Maš pa bolj debele in čisto tanke se tudi da dobit. Boljše rokavičke kot popraskan obraz!

clock-img

31.01.2008, 12:48

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Moj sicer ni nekaj pretiraval s praskanjem (se ni nikoli do krvi ali kaj podobnega), sem mu pa na začetku velikokrat rokave dol potegnila, da jih je imel malo čez rokice. Drugače pa to kar hitro mine...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

31.01.2008, 13:04

clock-img

Bety100

pencil-img

83

Pri nas je pri 8.mesecih enako, včeraj si je med uspavljanjem toliko uho spraskala, da je kar orang kri tekla in to direkt v uho... Sem zasledila, da prodajajo pilice za nohte za dojenčke, tako, da jih grem danes kupit in ti povem če kaj zaleže....

clock-img

31.01.2008, 13:26

clock-img

ŠpelaP

pencil-img

1180

Naša skoraj 8-mesečnica tudi skoz praska in ščipa, samo nikoli sebe.user posted image Vedno druge. Jaz sem že polna krastic po obrazu in vratu.user posted image "Težavo" rešujemo s tem, da ji pogosto strižemo nohte. Samo problem je tudi to, ker ji nohti rastejo zelo hitro - kot gobe po dežju.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem