writing-img

Kaj naj naredim??

clock-img

29.05.2005, 21:53

clock-img

rozi81

pencil-img

718

Začel se je dons okrog 12h no in od takrat sem šla že ene 8x na WC. Imam pa drisko.:zmeden::ups::ups::ups:
Zdej me pa zanima ali to kaj pomeni? Ali lahko počakam da jutri pokličem G ali naj pokličem v porodnišnico? Ne bi rada panike zganjala in v porodnišnico hodila sam če je pa kaj nevernega oz. ne glih zdravega pa rajš grem.:zmeden::zmeden::zmeden:
Sprašujem pa vas zato ker ste nekatere že šle skozi to in veste kaj se z nami dogaja.
Boli pa me še doli okoli sramne kosti, kjer pa me tudi nekaj špika. Men ni nič več jasn.:zmeden:
Sej to je verjetno vse normalno sam rajš vas tuki vprašam ker ste že izkušene.

Hvala za odgovore.

LP S:nosecka: in :duda:37t

clock-img

29.05.2005, 22:24

clock-img

daisy

pencil-img

437

mislim, da lahko dobiš drisko tudi pred porodom:zmeden:...kaj te pa stane, pokliči v porodnišnico na sprejemnno, pa boš vidla, kaj pravijo...

srečno:rozica:

clock-img

29.05.2005, 22:26

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Ja, možno je, da se je začelo. Meni je malo odtekla voda, potem pa sem vsake dve minuti sedela na wc-ju in se prav fajn "prepucala". Sicer boš pa kmalu videla, če se bo še kaj pojavilo.

lp

clock-img

30.05.2005, 06:28

clock-img

puri

pencil-img

2171

Lahko, da se bo kmalu začelo, tudi pri meni je bilo tako in sem rodila še isti dan,............. ni pa nujno, tako da kar počakaj na popadke oz. še kakšen drug znak.

Srečno!

clock-img

30.05.2005, 09:16

clock-img

Andy13

pencil-img

589

Rozi, ponavadi je driska znak, da se telo čisti in pripravlja na porod. Počakaj, da ti odteče voda in pa če nimaš popadkov, ne bi smelo biti panike.;)

Srečno! :miska:
Andy

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem