writing-img

Kaj naj podari Abrahamovka?

clock-img

30.08.2007, 18:08

clock-img

benika

pencil-img

7793

Zadnje čase opažam, da se pojavlja navada, da tisti, ki praznuje Abrahama obdari svoje goste s kako malenkostjo. Stric je tako dostom podaril majhne 4oglate kuhalnice (Gravirane), nekateri podarjajo žganjarčke, spet drugi svečnike. Kaj pa naj podari naša mami? Želala bi podarit nekaj, kar je unikatno in ne preveč drago. Če ima katera kak predlog, bi bila zelo vesela.

Lep pozdrav.

clock-img

30.08.2007, 18:18

clock-img

lex

pencil-img

6532

mi smo atiju naredili vabilo v obliki powerpointove predstavitve in vsakemu (družini oz. paru) dali to vabilo na CDju. In to je bilo naš spominek na njegov abraham. Naredila sem tudi prvo stran. So bili vsi ful presenečeni, ker je bilo neki ekstra.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

07.09.2007, 17:23

clock-img

MAJDA22

pencil-img

141

Bila sem na 40 letnici in smo dobili v dar kozarce za rdeče vino. Gor je bilo napisano slavljenkino ime + 40 let + narisana rožica-marjetica.

Na drugem RD - Abrahamu smo dobili v dar obeske za ključe - na obesku je bilo natiskano ime slavljenca + datum praznovanja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem