cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj naredite z vsemi risbicami, izdelki,...

clock-img

25.01.2008, 09:14

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Kaj naredite z vsemi risbicami, ki jih narišejo vaši malčki ali jih prinesejo iz vrtca in izdelki, ki jh naredijo v vrtcu. Nam se je tega že kar nekaj nabralo in po eni strani se mi zdi brez veze šparat vsako čičko račko, ki jo nakraca, po drugi strani pa mi je težko te njegove prve umetnije stran vršt. Ko bo pa še tamali začel iz vrtca kaj domov nosit ali doma ustvarjat, pa res ne vem kam bomo z vsem tem.
Ali malo sortirate in nekaj risbic vržete stran ali kako?

LP; B

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

clock-img

25.01.2008, 09:27

clock-img

paris

pencil-img

1304

Jaz sem shranila le nekaj izdelkov, ki so mi bili res všeč, naprimer za novo leto, materinski dan.....
Vsega ne moreš hranit, je preveč. Je pa luštno, ko čez veliko let otroku to pokažeš, naš je bil vesel.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

25.01.2008, 09:29

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Za vsako leto shranim nekaj najbolj zanimivih.

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

clock-img

25.01.2008, 09:38

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Jaz zaenkrat hranim vse.

clock-img

25.01.2008, 09:38

clock-img

Anonimen

Kar naredi doma, vse stran zmečem. Kar pa iz vrtca prinese, se pa še nekaj časa vala ... kakšnih par let. O.K., tiste mape, ki jih na koncu leta prinese, tiste spravim.

clock-img

25.01.2008, 10:07

clock-img

honey

pencil-img

2567

Naš ne hodi v vrtec, zato teh izdelkov nimamo. Tiste čičke čačke, ki jih izdeluje pri uri pravljic, spravljam, ker so tudi drugi izdelki, ne samo čačkarije. Tisto, kar pa doma izdelujeva skupaj oz. ko ustvarjata s teto, je pa ponavadi kaj lepega in potem nalimam ali na hladilnik, ali v njegovo sobo ali kaj podobnega.

clock-img

25.01.2008, 10:11

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Kar prinese iz vrtca, shranim, če prej ne uniči... ostalo hranim en čas, potem gre v smetke, razen kakšne zares lepe stvarce. 

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

25.01.2008, 10:41

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Jaz imam eno škatlo, na kateri piše Nežini izdelki. Pa kakšne posebne risbice shranjujem v register. Recimo, ko je prvič narisala krog user posted image , sem napisala odzadaj datum, pa te glavonožce ko je začela risat tudi shranjujem, pa kakšen komentar napišem odzadaj, ponavadi kaj je ona rekla, da to je, pa datume napišem.
Ampak tudi ogromno krame roma v koš, ker ima neko ustvarjalno obdobje user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

25.01.2008, 10:44

clock-img

mily

pencil-img

876

Jst spravim vse risbice in izdelke iz vrtca, domače pa večinoma stran pomečem, ker je tega res preveč. Spravim le kakšne posebne.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

25.01.2008, 10:45

clock-img

Anonimen

Za čičke čačke imata oba otroka od nekdaj velike brezčrtne zvezke. Ko jih napolnita, jih zabrišem v kanto. Kar se pa prinese iz vrtca in šole, pa spravimo. Nekaj polepimo po stenah, nekaj gre v omare. Drugi izdelki (ne slike) gredo pa na police - na razstavo.

clock-img

25.01.2008, 17:20

clock-img

mika

pencil-img

6485

Za čičke čačke imata oba otroka od nekdaj velike brezčrtne zvezke. Ko jih napolnita, jih zabrišem v kanto. Kar se pa prinese iz vrtca in šole, pa spravimo. Nekaj polepimo po stenah, nekaj gre v omare. Drugi izdelki (ne slike) gredo pa na police - na razstavo.

mi tudi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem