writing-img

Kaj pa komarji?

clock-img

29.06.2005, 00:13

clock-img

Talija

pencil-img

23

Kako zaščitite svoje dojenčke pred komarji, če pa se skoraj vsa zaščitna sredstva odsvetujejo? Menite da bi mreža čez posteljico bila OK?-Razmišljam npr za na morje...Kaj pa doma?Imate na oknih mrežo? A kera ve kje se kupi?

clock-img

29.06.2005, 00:20

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Na oknih imamo mrežo Tesa, kupljeno v Merkurju.

clock-img

29.06.2005, 07:25

clock-img

Anonimen

pri babi ima mrežo žez posteljo, doma mreže na oknih. pa še je mela zdele 4 pike na glav take ogromne da sem mislna da so norice, zdej pa ne vem če so k te pike zginevajo, novih pa ni??!! :zmeden:

lara

clock-img

29.06.2005, 07:39

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Mi pa smo na morju prenosno posteljico prekrili z gazo kupila sem jo v Tosami okrog 1000 SIT sicer jo je ogromno metrov ampak nam je zelo pomagala,pa še zrak pride skoz ker ni čist gosto tkana.

clock-img

29.06.2005, 09:46

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

Jaz imam že ves čas od Raida tisto za v vtičnico. To še najbolj pomaga in res nimamo komarjev. Drugače sta pa čisto popikana in še vse se jim zagnoji. Edino pozanimaj se, če dojenčkom to kaj škodi, moja dva sta že malo večja.

clock-img

29.06.2005, 11:51

clock-img

k1

pencil-img

1649

ja tole za vtičnico tudi mene skrbi, če je vredu ali ne. imam pa to vklopljeno v najini spalnici, otroška soba pa je sosednja in imam obojna vrata odprta.. mogoče nam to kaj pomaga, hb še nismo imeli opravka s komarji letos :bravo::bravo:

clock-img

29.06.2005, 13:47

clock-img

MonikaPon.

pencil-img

29

Jaz sem pa v Intersparovem katalogu videla lučko Brevi za odganjanje komarjev. Ne vem ali bi jo kupila ali ne. Ali jo katera ima in ali je v redu?

clock-img

29.06.2005, 13:50

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

MonikaPon., malo prej je moja prijateljica kupila to lučko. Ampak zaenkrat ti še ne morem podati informacij. Razmišljam pa tudi jaz, da bi jo nabavila-sploh za na morje.:zmeden2:

clock-img

29.06.2005, 13:58

clock-img

willma

pencil-img

839

Pri nas ima Žan mrežo čez posteljo.
Upam, da bom tudi čim prej nabavili mreže za na okna.
Čeprav sanjam o komarnikih, vendar ker planiramo pobegnit iz te lokacije, si jih bomo omislili šele na oknih od svoje hiške.

komarniki?
recimo eni od
http://www.joze-klaric-sp.si/komarnik.htm

lp
:angel:Kolenci:hudicek:

clock-img

29.06.2005, 15:41

clock-img

MonikaPon.

pencil-img

29

Mehurčica hvala za odgovor. Če boš dobila kakšno novo informacijo ali jo sama sprobala povej, če je v redu.

clock-img

29.06.2005, 16:33

clock-img

moj sin

pencil-img

1

Lep pozdrav.

En mesec sem bila na dopustu in komarjev je mrgolelo. Tu in tam sem sinka (15 mesecev),namazala z Autan gelom, nič ne škoduje.Ponoči pa smo uporabljali Raid za v vtičnico.Komarji so popadali kot za šalo.

Pa lepe počitnice vam želim.:bravo:

clock-img

29.06.2005, 17:36

clock-img

sončnica14

pencil-img

255

Jaz sem tudi kupila Brevijevo lučko za odganjanje komarjev VENDAR v navodilih piše, da naj se ne uporablja v bližini otrok do 2 let!:( Zdaj je pa ne upam uporabljat.

Lep pozdrav!

clock-img

29.06.2005, 20:09

clock-img

Nikica

pencil-img

278

Mi smo Brevijevo lučko včeraj kupili, res piše, da ni za otroke do 2 let, zato smo jo priključili na drugo stran sobe, ni blizu glavice otročka, kar je pomembno, saj tako mi je rekla teta, ki je medicinska sestra. Smo prvo noč spali brez komarjev in še mene niso popikali:bravo: (:)- in moža nikoli ne pičijo, samo mene)
Mislim, da je ta lučka bolj zdava od vseh kemikalij, včasih smo mi tudi dajali v vtičnico tisto od raida s tabletkami, zdaj pa se ne upam, je bila zadnjič oddaja, da to slabo vpliva na dihala dojenčkov.:((:hudicek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem