writing-img

Kaj podariti za 8 mesecev

clock-img

05.04.2007, 16:58

clock-img

mama06

pencil-img

2080

Pozdravljene,

zanimajo me vaše ideje za darilo pri 8 mesecih. Lahko tako za punčko kot za fantka.

Hvala za pomoč!

LP

clock-img

05.04.2007, 17:02

clock-img

Anonimen

Kakšno igračo, plenice, robčke... Ne vem. Stajico, hojico...Res ne bi vedela. Kaj za obleči...zmanjkalo idej.

LP

clock-img

05.04.2007, 22:35

clock-img

eya

pencil-img

4615

Vprašaj starše, kaj rabi. Sigurno pa jaz ne bi nosila kakih pliškotov, raje kako knjigico-kartonko. Pa čeveljčkov tudi ne, ker ne veš, če mu bodo prav. Od oblačil pa taka, ki so za 1 leto, sploh če je bolj velike sorte.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

06.04.2007, 07:41

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Oblačila-kratek rokav za poletje za 1 leto. kakšno didaktično igračo od fisherprica ali tommya. Lahko tudi kakšno kjigico kartonko, naš 11mesečnik obožuje tiste, v katerih je še kaj za tipat. Naš Mtic obužuje tudi vse vrste žog, najbolj pa tiste, ki fino ropotajo, ko jo vrže.

clock-img

06.04.2007, 07:46

clock-img

Anonimen

Kakšno gumajisto "grizlo". Naš je imel eno žirafo v tem času, mu na vseh slikah z ust visi.user posted image

clock-img

06.04.2007, 07:48

clock-img

lenika

pencil-img

6143

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Kakšno gumajisto "grizlo". Naš je imel eno žirafo v tem času, mu na vseh slikah z ust visi.user posted image

A veš kaj je zanimivo, naš pa grize vse po vrsti, tisto kar je pa namenjeno za grist (razne gumijaste zadeve), pa niti ne povoha. Če mu daš v roke samo vrže stran.user posted image

< Sporočilo je popravil lenika -- 6.4.2007 7:49:00 >

clock-img

06.04.2007, 07:52

clock-img

Anonimen

Lenika, pri nas je bilo tako, da je morala biti prava. Ta žirafa je bila iz take mehke gume, ko so jo valjal po zobkih sem in tja, je prav škripalo. Tako da mu je res pasalo, izgleda. Se je res malo "popraskal".user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem