writing-img

Kaj se dogaja v mojem telesu???

clock-img

18.10.2004, 22:21

clock-img

Spicy Black

pencil-img

326

Še na vaš forum pošiljam vprašanje, ki mi zadnje dni ne da spati :((

Drage moje...Mogoče se vam bo zdel moj problem nenavaden pa vendar prosim za vašo pomoč..Sem v 11. tednu in začela sem opažati nenavadne znake...Vsak dan se mi zdi da so moje prsi manj nabrekle kot prejšnje tedne, ko so me bolele da je bil joj. Kaj se dogaja???? Zdi se mi da napetost popušča...Ali je mogoče z kaj narobe???? Prosim vas, da mi pomagate...resnično me skrbi...V trebuhu me nič ne špika, izcedka ni..ne vem no...

clock-img

18.10.2004, 22:28

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

nič ni narobe. prihajaš v najlepši del nosečnosti (po mojem mnenju), kjer se težave nehajo. tudi pri meni se je to zgodilo. v začetku četrtega meseca so izginile boleče prsi, utrujenost...

clock-img

18.10.2004, 22:41

clock-img

kimi

pencil-img

3836

nina kar brez skrbi. Vse je ok

clock-img

19.10.2004, 13:38

clock-img

Anonimen

Vse je normalno!
Zdaj tisti "tipični" znaki izginjajo , bo pa kmalu začel rasti trebušček. Ne obremenjuj se po nepotrebnem ampak poskusi uživati v nosečnosti.

Lp

clock-img

20.10.2004, 14:07

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Naj še jaz nekaj povem kaj se dogaja v mojem telesu, pa ne vem če je to normalno oz. če se je kateri že to dogajalo.
Zvečer, ko se umirim in uležem na kavč pred TV se mi najprej začne nekaj premikat, mislim no, počasi že čutim premike mojega malega "črvička" 9nebesa, nato pa me začne v trebuhu še žgečkati, mislim odznotraj. Kar neprijetna zadevšna, ker se ne morem popraskat saj me srbi notri v trebuhu, pod kožo. :zmeden:
Kaj bi lahko bilo to? A se je kateri že to dogajalo? Nasveti in izkušnje na plan. :)

Hvala in Lp!

Petra

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem