writing-img

Kaj se to dogaja?

clock-img

27.05.2005, 11:47

clock-img

Anonimen

Ja, jz sem že čisto zbegana kaj se z menoj dogaja. Sem v 7t, zadnje tri dni mi je bilo slabo, včeraj sem imela drisko, splošno počutje je bilo slabo, vročine ali bolečin pa ni bilo, sem pa imela malenkost večji "bel tok" včeraj. 14 dni sem bila brez apetita, da o glavobolih ne govorim. Danes sem pa kot rožica, prav nič mi ni slabo, glavobola ni! Driske ni več. Celo na trebuhu sem ponoči lahko spala, kar me je prejšnje dni sililo na bruhanje. Zdej pa mene (SPET) skrbi ali so taka nihanja v počutju normalna v nosečnosti ali... da ni mogoče kej narobe z mojo pikico??!!

clock-img

27.05.2005, 11:54

clock-img

Rozalija

pencil-img

285

Ma v nosečnosti se dogaja malo morje stvari in vse so normalne. Lahko da si imela kakšno virozo, pa je minila.

clock-img

27.05.2005, 11:55

clock-img

Teya

pencil-img

1051

en dan se smejimo, spet takoj drugi, pa jokamo...:)-

clock-img

27.05.2005, 11:55

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Radosti nosečnosti. :)-

Pa lepo prosim nehajte se toliko obremenjevat z nosečniškimi znaki - ko so, je narobe, ko jih ni, je narobe, kdaj je pol sploh prav :zmeden:??? Saj vem, skrbi, ampak s tem samo škodimo pikici, raje se potrudimo pametno jest, pit, počivat, živet zdravo in poslušat svoje telo pa veselit se pikice, bo več koristi.

clock-img

27.05.2005, 12:03

clock-img

Anonimen

:)-:)- Sej ravno to je čudno, taka nihanja v počutju, prejšnje dni sem mislila, da me bo pobralo, danes pa cvetim!
Jz mislim, da bom do konca nosečnosti dobila sive lase, ker iz vsake muhe delam slona...:)-:)-

hvala, ker ste me pomirile!

clock-img

27.05.2005, 12:18

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

:)-:)-:)- nikol nam ni prav ;)

clock-img

27.05.2005, 12:20

clock-img

eva1

pencil-img

4835

O kok je mene dajal prve tri mesece-sam kriv prst si mi pokazu, pa sem že šla v :((:((:(( pa na prvo vejo:)-:)-:)-
Mah sej bo boljš-hormončki svoje delajo!
Ja pa mene je tut v nosečnostoi velikokrat glava ful, ful bolela!
Sej mine!!!!
Lp, Eva in Luka

clock-img

27.05.2005, 15:01

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

:)-:)-:)- ja res vsak dan smo lahko drugacne...zadnjic je moj fant samo neki bolj povzdignil glas ampak res nic hudga ni bilo...in lejga zlomka kar jokat sem zacela :)-:)- moj pa sploh ni vedu kva se dogaja...cist nic mu ni bilo jasno...jest se pa danes ne pocutim v redu...trebuh me neki boli pa se izcedek sem dobila..ocitno gre za vnetje :( pa kr neki smotana sem...

LP Nannn

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem