cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj sem naredila?

clock-img

04.08.2011, 10:00

clock-img

nutela

pencil-img

306

Pozdravljene,

ne vem kaj za vraga sem stiskala po računalniku, ampak naenkrat ne morem odpret slik normalno. Namesto slike mi napiše program nero photo snap viewer in pol še could not open this file.

Če hočem odpret sliko moram it na desni klik pa za odpiranje uporabi in pol izberem windows picture and fax viewer.Kako naj uspostavim prvotno stanje oz., da ne bom za vsako rabila na desni klik.Kje je ukaz, da to vedno upošteva?

Hvala vnaprej za vašo pomoč, pa upam, da sem bila dovolj jasna.

clock-img

04.08.2011, 10:39

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

A imaš kje za obkljukat "za take datoteke vedno uporabi ta program"?

clock-img

04.08.2011, 10:43

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Upam da bom dovolj razločno napisala:

postaviš se na ikono slike klikneš desni gumb in potem se ti pokaže izbor programov za slike čisto zadnji pa je:
Izberite program in tam označiš s katerim želiš odpret in spodaj obkljukaš: Datoteke te vrste vedno odpri ....

Upam da razumeš.

clock-img

04.08.2011, 12:51

clock-img

nutela

pencil-img

306

Sončnica24-hvala ti za pomoč! Sem uredilauser posted image

clock-img

04.08.2011, 13:36

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

No super da je blo razumljivo napisano, jaz si pri takih stvareh vedno jezik lomimuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni