writing-img

Kaj to pomeni!

clock-img

10.01.2007, 15:02

clock-img

annie

pencil-img

1049

Pozdravljene! Imam eno vprašanje, ker ne vem, kaj si naj mislim in sicer, user posted image bi mogla dobiti predvščerajšnjim, se pravi 8.01., vendar je še nimam, ampak imam neke vrste zelo, zelo rahel rjavkast izcedek. Naj še povem, da sem teden dni pred pričakovano user posted image imela boleče dojke itd., sedaj pa nič več. Drugače pa sva z mojim imela en nezaščiten spolni odnos, ostale pa s kondomom. Kaj je lahko narobe?

clock-img

10.01.2007, 15:07

clock-img

Anonimen

Verjetno to samo nakazuje M in se bo v parih dneh prikazala. Vsaj pri meni je običajno tako. Če se pa bojiš da si noseča, oz. bi bila ta nosečnost nezaželjena pa naredi test.

clock-img

10.01.2007, 15:10

clock-img

bodoča

pencil-img

908

To lahko pomeni, da si noseča al pa tudi naprimer da ti M samo malo zamuja zaradi stresa...
Najboljš, da si kupiš test in če bo plusek, veš na čem si, če bo pa minus pa počakaj še kak dan, (če se M slučajno prikaže) pol pa do G.

Držim ti pesti da bo plusek.

mojeustvarjanje

clock-img

10.01.2007, 15:13

clock-img

annie

pencil-img

1049

Za naju z možem bi plusek bil zelo nepričakovan, namreč za zdaj user posted image še nisva planirala. Če pa bi slučajno bil, pa bi bila seveda vesela. Drugače pa sem user posted image vedno točno dobila, na 28 dni. Bomo videli kaj bo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem