writing-img

Kaj v bazen

clock-img

09.11.2005, 17:15

clock-img

Anonimen

nadeti otroku na ritko, oz. kje kaj kupit>?!user posted image user posted image

clock-img

09.11.2005, 17:30

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz sem kupila pleničke za plavanje od Babylove v DM. Pride jih 12 v paketu in sem bila z njimi zadovoljna.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

09.11.2005, 17:31

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Vsepovsod (Baby center, DM ipd.) prodajajo take pleničke za v vodo (tudi že od 4kg naprej). V DM so od babylove po jurja (mislim, da jih je noter 10 ali 12).

clock-img

09.11.2005, 17:35

clock-img

maxi

pencil-img

6

Tudi jaz sem imela te pleničke. Me pa zanima ali ima vaš otrok ves čas kopanja eno pleničko ali jih menjate, če hodi noter in ven. Ne vem, meni je bilo kar hudo ji pustiti tisto mokro plenico ves čas gor, tako da sem v enem popoldnevu porabila 3 plenice...user posted image

clock-img

09.11.2005, 17:39

clock-img

Anonimen

Če greste večkrat, je dobro kupiti kopalkice za dojenčke. Od zunaj je pač običajno blago za kopalke, na sredini folija, znotraj pa raztegljiv frotir. Prodaja jih pa v Emporiumu - Mothercare, pa tudi v DM se občasno dobijo. S kopalnimi pleničkami pa nimam izkušenj.

clock-img

09.11.2005, 17:43

clock-img

Bib

pencil-img

266

Mi smo tudi imeli DM pleničke, zamenjali pa smo jih takoj ko smo prišli iz vode.

Lari je moj srček!

clock-img

09.11.2005, 18:47

clock-img

POCA

pencil-img

51

Odvisno od bazena npr. v Atlantisu moras obvezno uporabljat plenicke za plavanje, menjas vsakic ko gre v vodo. Drugje pa lahko uporabljas kopalke iz emporiuma Mothercare) ali tiste iz Babycentra oz. Ariela. A kopalke zadrzijo samo blato!!!

clock-img

09.11.2005, 22:38

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Mi smo imeli pleničke od Pampersa.(prav za kopanje).

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

10.11.2005, 10:34

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

mi bi lahko imeli že kar navadne kopalke, ker itak samo 1x tedensko kaka in vem, da takrat ko bi se kopali ne bi...danes grem nabavit tiste v mothercare...a blato 100% zadržijo - pri tako majhnih je tekoče in ne verjamem da vse ostane znotraj kopalk user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

10.11.2005, 12:42

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Mi smo pleničke vsakič zamenjali. Kako je v primeru, če kaka, ti ne vem povedati, ker naša se nikoli ni. Si pa mislim, da blato ostane notri, saj se zelo oprimejo okrog nogice in trebuščka, tako da ne bi smelo iti ven. Saj to naj bi bil tudi namen teh plenic, kajne?

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

10.11.2005, 13:12

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Jaz jo imam od dobrega leta naprej kar v kopalkicah. Kdaj bo kakala točno vem, tako da s tem ni težav...

clock-img

10.11.2005, 13:19

clock-img

Anonimen

Mi smo uporabljali plavalne pleničke od Pampers( mislim da pride 10 pleničk okrog 1500 SIT). Pa vsakič, ko je šla ven iz vode sem jih zamenjala.

clock-img

10.11.2005, 16:00

clock-img

POCA

pencil-img

51

Na tečaju plavanja prakticiramo plavalne plenicke in šez kopalke za ziher! Posebej ce je blato se tekoce! Ga ni cez pazljivost. V primeru, da gre blato v vodo je cela procedura zaradi ciscenja: ali morajo narediti klorov šok (tako ne sme nihce za dve uri v vodo ker je hiperklorirana) ali pa morajo zamenjat vso vodo v bazenu. Vse to zaradi higiene in preprecitve moznih okuzb. Zato toliko tezijo okoli plenick oz. kopalk!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem