writing-img

Kakšna bolezen bi to bila?!

clock-img

18.10.2006, 08:59

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Sprašujem za prijateljičino hčerkico, staro malo manj okt 2 leti:
v nedeljo zvečer je imela malo vročine, potem pa od ponedeljka do danes malo driske (baje ne tiste ful redke), pa po celem telesu, tudi dlaneh, rdeče pikiceuser posted image user posted image user posted image  
Pravi, da ni 6. bolezen, to je punčka že imela, sicer pa ne deluje bolna, je kar živahna.
sem ji rekla, naj raje pokliče zdravnika, pa me zanima, če še katera ve, kaj bi to lahko bilo?

clock-img

18.10.2006, 09:00

clock-img

Anonimen

Vodene koze?

clock-img

18.10.2006, 09:01

clock-img

igralka

pencil-img

51

Hmmm, a srbi? Norice mogoče?

Lahko pa da je tudi kaka alergija, težko rečt na daljavo, naj kar gre k pediatru.

Dragi Bog, daj mi pogum, da spremenim tisto, kar lahko,
daj mi moč, da sprejmem tisto, česar ne morem spremeniti,
in daj mi razum, da ločim to dvoje.

clock-img

18.10.2006, 09:17

clock-img

facka

pencil-img

789

Zdravo, baje da je neki virozni izpuščaj, najbolje, da pokliče v zdravstveni dom in vpraša, inkubacijska doba je pa 3 dni.

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

18.10.2006, 14:37

clock-img

dana

pencil-img

1395

Isti primer smo imeli mi. Naš je v četrtek bruhal potem pa dva dni kakal tako kot si opisala in po trupu so se mu spustile čisto drobne pikice. Je mel pa tudi malce vročine v nedeljo zvečer.

V glavnem, pedaiter nam je rekel, da ni nobena otroška bolezen, da je neka viroza. Je pa rekel, da naj bo tamali doma še kakšna dva dni, potem gre pa lahko v vrtec.

Včeraj že ni bilo pikic.

lp dana

clock-img

18.10.2006, 15:14

clock-img

žanek

pencil-img

561

Tudi mi imamo fantka starega 2 leti in ima trenutno tudi te drobne pikice. V soboto in nedeljo je imel vročino 39,6 ko nam končno uspe znižat temperaturo, pa dobi te pikice in jih še ima. Tudi nam je pediater rekel, da je neke vrste viroza.user posted image

clock-img

18.10.2006, 22:06

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Tudi njej so rekli, da je viroza, pikice pa lahko ostanejo 10 dni.

clock-img

18.10.2006, 22:35

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Viroza. Pri nas so pikice po vročini trajale 3 dni. Ko mu je blo vroče al pa jokal, so postale intenzivnejše.

clock-img

22.10.2006, 21:04

clock-img

mayflower

pencil-img

789

Enterovirus. Pri nas smo zboleli vsi trije-najprej tamali, k ga je fasal v posvetovalnici. Znaki: en dan vročina, par dni čudno kakanje, na koncu po celem telesu rdeče pikce (če znaš pogledat, majo okrog svetel obroč). Jst in možek pa sva prebolela samo z vočino in drisko....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem