writing-img

Kakšno banjico?

clock-img

06.01.2005, 21:06

clock-img

SMaja

pencil-img

21

Ojla.
Nakupujem še zadnje stvari, pa me zanima kakšno banjico priporočate. V trgovinah je namreč tolk različnih oblik, z raznimi pripomočki, nastavki pripopki, ... res ne vem kaj je najbolje. V materinski šoli so nam priporočali čisto navadno, brez izboklin, vdolbin in podobno, ampak med ponudbo v BC res nimajo preprostih. Ali so ostale res boljše?? Hvala za odgovore:sloncek:! Majč in :duda:36t

clock-img

06.01.2005, 21:12

clock-img

SMaja

pencil-img

21

Še neki.. Kaj pa mislite o Tommy Tub banjici?

clock-img

06.01.2005, 21:17

clock-img

Anonimen

Jaz bi kupila najcenejšo ali pa vsaj tako pri najcenejših. Za čebriček ti bodo še punce povedale, v glavnem mislim, da so kar zadovoljne. Jaz sama ne bi. Mi je banjica bolj enostavna in domača.

clock-img

06.01.2005, 21:29

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Tummy tub. :bravo:

clock-img

06.01.2005, 22:33

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Jaz sem kupila najcenejšo in sem kar prav naredila,saj se je v njej kopala le prve tri mesece.Če bi jo sedaj,bi bilo več vode ob banjici, kot v njej.

:muca:

clock-img

07.01.2005, 20:28

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

SMaja mi imamo čebriček in banjico. Tako da ti lahko povem, da naša definitivno bolj uživa v čebričku. Lahko si pogledaš tudi naše slikice v albumu. Drugače pa ti pedlagam Shantalo(nizozemsko verzijo čebrička), ker je večji in je nekako do 1 leta. Kopali smo jo pa prvič pri 9 dnevih.:rozica:

clock-img

07.01.2005, 20:35

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Pupica kje pa si kupila tole znamko čebrička? Tle pri nas na obali takih nimajo, vse ki jih vidim so Tummy Tub... :zmeden:

clock-img

07.01.2005, 20:55

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Čebriček.

clock-img

08.01.2005, 20:29

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

pupica...kako je to šlo pri 9. dnevih...jaz tudi razmišljam v tej smeri, ker nimam nekega pametnega prostora za previjalno z bano (razen v kuhinji), pa me je strah, da bom potem za prvič laufala v najbližjo trgovino, pa navadno bano kupila :)-
jo je patronažna tudi v čebričku skopala? se bojim, da ne bi potem z očmi zavijala ko pride :zmeden:

clock-img

08.01.2005, 20:32

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

aha, sem si pogledala album...iiii :)
kako pa gre z umivanjem in pranjem las? ne gre preveč v oči? prideš povsod zraven, glede na to, da je bejbek ves pokrčen v vodi?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem